18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Kaçak şarap operasyonu

Karabük'te piyasaya sahte bandrollü ve kaçak sürülen 2 bin 292 şişe şarap ele geçirildi.

Karabük Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, yılbaşı öncesi piyasaya sahte tekel bandrolü basılmış ve içerisinde ünlü markalarında bulunduğu çok sayıda şarabın şehir merkezinde büfelere ve Safranbolu ilçesinde turizm merkezlerindeki otellere satılacağı bilgisi aldı.

Ekipler tarafından yapılan inceleme ve araştırma sonrası E.K. ve İ.E. isimli şahıslar bazı büfelere satış yaptıkları sırada yakalandı. Yakalanan şahısların verdiği ifade üzerine Karabük merkezde 5 ayrı büfede yapılan aramada toplam 2 bin 292 adet sahte tekel bandrolü basılmış şaraplar ile 640 adet sahte tekel bandrolü ele geçirildi.
Karabük'te piyasaya sahte tekel bandrolü ile şarap sürmeye çalışan E.K. ve İ.E ile büfe sahipleri 5 kişi hakkında yasal işlem yapıldı.

Karabük Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, yılbaşı öncesi halkın sağlığı ve huzurunu bozacak her türlü suçlarla mücadele edildiği ve halkın güvenliği için çalışmaların devam ettiği belirtildi.

iha
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2007 Perşembe 18:35:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
EMRAH ÖZIŞIK IP: 85.105.71.xxx Tarih : 7.12.2007 20:17:28

çok sevdindik vatandaş olarak karabük emniyet ekipleri çalışmalarını gösteriyor bunlara boşluk vermeyin hayırlı çalışmalar