21
Mayıs
2024
Salı
KARABÜK

Kamu-Sen'den hain saldırıya kınama

KAMU - SEN İL TEMSİLCİSİ AHMET TURGUT KURTOĞLU'NDAN KINAMA

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde 7 askerin şehit edilmesi ve son günlerde Karabük'te yaşanan olaylarla ilgili açıklama yapan Kamu-Sen İl Temsilcisi Ahmet Turgut Kurtoğlu, teröre tepki gösterdi.

Tokat'ın Reşadiye İlçesinde 7 askerin şehit edilmesi ilgili olarak basın toplantısı düzenleyen Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Karabük Şube Başkanı Ahmet Turgut Kurtoğlu yaptığı açıklamada, "Tarih boyunca dünya coğrafyasının neresinde olursa olsun bir hilal uğruna can vermiş bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet, hıyanet oyununun gönüllü bayraktarı olan devşirme döllerine de şunu söylüyorum!, hesap mutlaka sorulacaktır" diye kaydetti.

Kurtoğlu, İki gün önce yine 30 yıldır gelişen süreç içerisinde yaşanan acı olaylardan birini yaşadıklarını belirterek şunları söyledi: "Tokat ilimizin Reşadi'ye ilçesinde 7 askerimiz hunharca ve kalleşçe bir pusu sonucu katledildi. Bu 7 askerimiz tarihin bugüne kadar Çanakkale'de şehit olanları Çanakkale şehitleri, Kanijedeki'lerine Kanije şehitleri, Plevnedekileri Plevne şehitleri, dünyanın dört bir yanında hak, hukuk, adalet ve insan onurunun korunması adına tarih sahnesine çıktığı günden bugüne kadar bu uğurda can verenleri, can verdikleri yerlerin ve olayların adı ile şehit olarak kaydettiği gibi bu 7 askerimizi de açılım şehidi olarak kaydedecektir. Şehitlerimize Allah'tan rahmet kederli ailelerine ve bütün milletimize Türkiye Kamu-Sen Karabük İl Temsilcisi olarak baş sağlığı diliyoruz. Onlar inanıyoruz ki ahrette hak ettikleri yer olan Allah'ın huzuruna ulaşacaklar. Onlar, bir davanın, bir imanın ebedi sürmesi için bir milletin teşkilatlanması içersindeki gönüllü, ücretsiz görevlerini yapmanın bedelini canları ile ödediler. Bu 7 kınalı kuzuyu kurban eden ihanet oyununun gönüllü bayraktarları ise, layık oldukları şekilde mutlaka anılacaktır. Tarih boyunca verdiğimiz ne ilk nede son şehidimizdir bu 7 askerimiz. Hayat devam ettiği, milletler mücadelesi sürdüğü, hacla hilalin kavgasının kesilmediği ve kesilmeyeceği müddetçe Türk Milleti evlatlarını şehit vermeye devam edecek. Ancak, üzücü olan şehitlerimizin daha toprağa düşmesi ile birlikte ulusal basın ve medya da bazı devşirme odaklarının sözcüleri devşirme kılıflıların gürültüleridir. Bizler, bugün adına açılım denilen demokrasiyi çiçek gibi göstererek 40 bin kişinin katillerine özel haklar kurulma noktasına getirilen olayda, öldürülen 100'lerce kamu görevlisinin, yüzlerce öğretmeninin katilinin karşısında İmralı'daki davada müdahil oldu. Bu milletin evlatlarının katledilişine de ses çıkarmama gibi bir şansımız olmayacağının altını çizerek söylüyorum. Her türlü melanette, her türlü fitne ve fesatta demokrasiyi bir çelik zırh bir kalkan gibi kullanarak servetlerini, sermayelerini kanunun serveti konumuna getiren sureti haktan görülüp, açlıkla, yoksullukla çoluk çocuğuna aş aramakla, iş aramakla mecbur olan bu milleti aldatma yönünde şeytani bir oyun tezgahlayan zihniyet iyi bilmelidir ki tarih boyunca bu milletin yumruğu gerektiği zaman kendine ihanet eden, kendine zulm eden, kendini yok etmeye çalışan mihrakların tepesine her zaman inmiştir. Projelendirilmesi Amerika'da Washington'da, Brüksel'de, Strazburk'ta olan Türkiye'de ki bu oyunun kurbanı olan 7 askerimiz açılım şehidi olarak tarihteki onurlu, haysiyetli yerini alacak ve inanıyoruz ki Allah'ın huzurunda da en üst makama ve mertebeye erecektir."

İHA
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2009 Çarşamba 18:45:02
Güncelleme :9 Aralık 2009 Çarşamba 18:57:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?