22
Mayıs
2024
Çarşamba
KARABÜK

Kapanan köy yolları açıldı

KARABÜK'TE KAPANAN KÖY YOLLARI AÇILDI

Karabük'te sabah saatlerinden itibaren kapanan 5 köy yolu ulaşıma açıldı.

Karabük Özel İdare Genel Sekreterliği İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü ekiplerinin yaptıkları çalışma sonucunda kapanan 5 köy yolu açıldı.

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde Gökpınar köyü, Eflani ilçesinde ise Bakırcılar, Hacışaban köyü, Akçakese ve Acıağaç köylerinin yollarında yapılan çalışmalar sonrası 32 kilometre uzunluğundaki 5 köy ulaşımı açıldı.

İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun ile İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürü İsmail Oğuz kapanan köy yolları ve çalışmaları yerinde inceledi. İnceleme sonrası açıklamalarda bulunan Mehmet Uzun, "Dün başlayan kar yağışı ile bu sabah 5 köy yolumuz kapanmıştı. 3 greyder ekibimiz bu yolları açmak için çalışıyor ve akşam saatleri itibari tüm yollarımız açılmış olacak" dedi.

Uzun, kış mücadelesi için tüm ekiplerin hazır olduğunu da ifade ederek, "10 greyder 2 kar bıçaklı ekiplerimiz hazır. Her ilçeye 2 ekip düşecek şekilde ayarlamamızı yaptık. Yoğun olarak Safranbolu, Eflani ve Eskipazar ilçesinde kar yağışının fazla olması nedeniyle ekiplerin büyük kısmını bu bölgelere yönlendiriyoruz. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda fazla sıkıntı yaşamadan kış aynı atlatmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2010 Salı 18:52:01
Güncelleme :5 Ocak 2010 Salı 21:19:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?