21
Mayıs
2024
Salı
KARABÜK

Karabük galibiyete hasret

Bank Asya 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'da Profesyonel Futbol Şube sorumlusu Metin Yılmaz, hafta sonu oynayacakları Sakaryaspor karşısında özlem duydukları galibiyeti almak istediklerini söyledi.


Futbol Şube sorumlusu Yılmaz, geçen hafta deplasmanda oynadıklarını Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçındaki mücadelenin sonucunda beraberliğin iyi sonuç olduğunu belirterek, "Gaziantep Büyükşehir Belediyespor müsabakasında, futbolcularımız çok iyi mücadele ve performans gösterdi. 3 hafta üst üste aldığımız mağlubiyetler sonrası deplasmanda alınan puan bizim için sevindirici" dedi.


13 haftadır sahalarında galip gelemediklerini de ifade eden Yılmaz şunları söyledi:
"Bank Asya 1. Lig'de kendi sahamızda şu an bir galibiyetimiz var. Özlem çektiğimiz galibiyet hasretini hafta sonu oynayacağımız Sakarya karşısında alıp çıkışa geçmek istiyoruz. Üst sıralara tırmanma mücadelesi veren her iki takımın bu hafta sergileyeceği oyun ve alınan galibiyet 6 puan değerinde olacak. Bunun için Salı gününden itibaren Sakarya karşısında 3 puan almak için çalışmalarımıza ara vermeden başladık. Günde çift idmanla Sakarya maçına hazırlanıyoruz. Takımda cezalı oyuncumuz yok. Sakat olan Mehmet Yenişehir ve Taylan'ın durumu giderek iyileşiyor ve şuan düz koşu yapmaya başladılar."


Diğer yandan Kardemir Karabükspor kendi sahasında oynadığı 6 karşılaşmadan 1 galibiyet 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Takımın ilk galibiyeti ise sezonun ilk karşılaşması olan Giresunspor karşısında oldu.

İha
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2008 Çarşamba 17:54:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?