18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Karabük il genel meclisi toplandı

KARABÜK İL GENEL MECLİSİ TOPLANDI

Karabük İl Genel Meclisi Şubat ayı ilk toplantısı yapıldı. İlk oturumda gündemin 4. ve 5. maddeleri üzerinde görüşme yapıldı.

Gündem maddelerine geçilmeden önce kısa bir konuşma yapan İl Genel Meclisi Başkanı Hüsnü Özcan, Özel idare tarafından yapılan çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini, tek sıkıntıların KÖYDES kapsamında yapılan yolların orman envali çekimi sırasında bozulması olduğunu, bu konunun Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu'na iletildiğini, Bakanın gereğinin yapılması konusunda gerekli talimatı verdiğini söyledi.

Daha sonra gündemin dördüncü ve beşinci maddelerinin görüşülmesine geçildi. Görüşmede Yenice ilçesi Bağbaşı köyü Dere mahallesine öngörülen kavşak suyunun köye tahsisi konusu görüşülüp karara bağlandı. Ardından yine Yenice ilçesi Kayarkası köyü Halemoğlu mahallesine, mağara, Karacakaya, çamurlu atak ve poyracık membalarının bağlanması ilişkin komisyon kararı oy birliği ile kabul edildi.

İl Genel meclisi yarında toplanarak gündem maddeleri üzerinde görüşme yapacak. Meclis Cuma gününe kadar toplam 13 madde üzerinde görüşme yapacak.

KARABÜK İL GENEL MECLİSİ TOPLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2010 Pazartesi 18:07:00
Güncelleme :1 Şubat 2010 Pazartesi 18:13:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?