22
Mayıs
2024
Çarşamba
KARABÜK

Karabük tanıtım atağına hazırlanıyor

Karabük Turizm Danışma Kurulu toplantısı, Safranbolu İlçesi'nde eski Hükümet Konağında Vali Can Direkçi Başkanlığında yapıldı. Turizm Danışma Kurulu Toplantısına, Safranbolu Kaymakamı İzzettin Küçük, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılmaz, Safranbolu Belediye Başkanı Nihat Cebeci, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Şahin ile Daire Müdürleri katıldı. 

7 Aralık 2006 tarihinde yapılan ilk toplantıda gündeme gelen konular için alt komisyon oluşturarak bir çalışma yapılmasını arzu ettiklerini belirten Vali Direkçi, "7 Aralık tarihinde almış olduğumuz kararların son durumunu gözden geçirmek için biraraya geldik. Kentimizin tanıtımı için çıkarılmasını düşündüğümüz turizm tanıtım dergisi ile ilgili karşılıklı bilgi alış verişinde bulunacağız. Ayrıca, fuarlara katılım konusunda bilgiler vereceğiz. Bu fuarlara geniş katılım sağlamak için çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. Şubat ve Mart aylarında fuarlar var. Bu fuarlara katılım noktasında da Kültür Bakanlığı ile yapmış olduğumuz temaslar hakkında bilgi alış verişinde bulunacağız. Bu fuarlara katılım noktasında ne tür hazırlıklar yapmamız gerektiğini konuşacağız. Ayrıca tanıtım materyallerinin hazırlanması ile ilgili görüş alış verişinde bulunmamız gerekiyor. Bununla ilgili gerek Valiliğimizin, gerek Belediyelerimizin ve gerekse sivil toplum kuruluşlarımızın hazırlıkları var" dedi. 

Vali Direkçi, Karabük'e yakışır bir Kongre ve Kültür Merkezi ile Safranbolu Kongre Merkezi yapımı konusundaki çalışmaların ise süratle devam ettiğini söyledi. Direkçi, Safranbolu Kongre Merkezi'nin yerinin kamulaştırılması ve tahsisi konusunda yapılan çalışmalarla ilgili olarak, Belediye Başkanı Nihat Cebeci ile önümüzdeki hafta Ankara'ya gideceklerini ifade etti.
iha
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2007 Perşembe 09:43:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?