18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Karabük TSO'da plaket töreni

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası'nda 2005-2009 döneminde görev yapan yönetim ve denetim kurulu üyeleri plaketle ödüllendirildi.


KTSO tarafından büyük kulüp'te düzenlenen plaket törenine Vali Nurullah Çakır, Belediye Başkanı Hüseyin Erer, Karabük TSO Başkanı Şaban Akyüz, İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, Defterdar Mümin Sayın ve çok sayıda iş adamı ile TSO üyeleri katıldı. Törende bir konuşma yapan KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Akyüz, 4 yıllık görev dönemi içinde birlikte çıktıkları yolda birlik içinde görev yaptıklarını, Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) bir an önce dolması için teşvik istediklerini söyledi.


Akyüz ayrıca, Karabük Üniversitesi için verdikleri mücadeleden sonuç aldıklarını da ifade ederek, "Teşvik kapsamına alınmadık ancak son günlerde teşvik yasası ile ilgili mevzuat değişiklikleri, bizleri umutlandıran gelişmeler olmuştur" dedi.


Karabük'ün ekonomik sosyal ve kültürel özelliğinin gelişmesinde emeği geçen herkese teşekkür eden Vali Nurullah Çakır ise, "Karabük TSO kendi içindeki dinamikleriyle geleceğe güvenle bakmaktadır. Ancak küresel değişimi kendisine uyarlayarak, küresel değişime de ayak uydurmak zorundayız. Olumsuz rüzgarlara rağmen birlik içinde olduğumuz müddetçe her türlü zorluğu aşacağımızı da unutmamalıyız" şeklinde konuştu.


Gecede, Meclis Başkanı Ahmet Soykök ile Belediye Başkanı Hüseyin Erer de konuşma yaptı. Ardından 2005-2009 döneminde görev yapan yönetim ve denetim kurulu üyesine Vali Çakır tarafından plaketleri verildi ve toplu fotoğraf çektirildi.

İha
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2009 Çarşamba 13:08:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?