18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Karabük'e öğrenci yağdı

AZERBEYCAN VE NİĞDELİ ÖĞRENCİLER KARABÜK'TE

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri 2010 yılı faaliyet programı çerçevesinde gerçekleştirilen Gençlik Değişimi Projesi kapsamında Azerbaycan ve Niğdeli öğrenciler Karabük' geldiler.

Gençlik Değişimi Projesi kapsamında, 25'i Karabük'ten, 28'i Azerbaycan ve 23'ü Niğde Gençlik Merkezi gençlerinden olmak üzere toplam 76 kişi Karabük'te çeşitli gezi ve etkinliklerde bulunacaklar. Proje kapsamında Karabük'e gelen Azerbaycan ve Niğdeli öğrenciler Vali İzzettin Küçük'ü ziyaret ettiler.

Ziyaret dolayısı ile memnuniyetini dile getiren Vali Küçük, “Sizlere Karabük'te misafir etmekten büyük gurur duyuyoruz. Proje kapsamında ilimize gelen siz sevgili gençlerimize ilimizin doğal, kültürel ve tarihi güzelliklerini en iyi şekilde tanıtmaya çalışacağız. Sizler gezdikçe daha çok şeyler göreceksiniz, gördükçe kıyas edeceksiniz, kıyas ettikçe de anlayacaksınız. Ben bugün aranızda oluşan bu kardeşliğin ebediyete kadar sürmesini diliyorum. Hepinizin Karabük'te güzel günler geçirmesini diliyorum” dedi.

Ziyaretin sonunda Azerbaycan'dan ve Niğde'den gelen gençler Vali İzzettin Küçük'e yöresel hediyeler takdim ettiler.

AZERBEYCAN VE NİĞDELİ ÖĞRENCİLER KARABÜK'TE
AZERBEYCAN VE NİĞDELİ ÖĞRENCİLER KARABÜK'TE
İHA
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2010 Cuma 12:17:04
Güncelleme :16 Temmuz 2010 Cuma 17:12:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?