18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Karabükspor, Fenerbahçe'ye hazır

KARABÜKSPOR, FENERBAHÇE'YE HAZIR

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Kardemir Karabükspor bugün sabah yaptığı ter idmanı ile hazırlıklarını tamamladı.

Karabükspor'un tecrübeli oyuncusu Yasin Avcı, "Fenerbahçe deplasmanından puan yada puanlar alarak Karabük'e mutlu dönmek istiyoruz" dedi.

Karabükspor, Fenerbahçe ile oynayacağı lig maçının hazırlıklarını tamamladı. Karabüksporlu futbolcu Yasin Avcı, idman öncesi Metin Türker tesisleri önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, Fenerbahçe maçında iyi bir takım olduklarını göstermek istediklerini söyledi. Kadıköy'de oynamalarının kendileri için büyük bir şans olduğunu anlatan Avcı, şunları söyledi:

"Fenerbahçe maçı zorlu bir müsabaka olacak. Ankaragücü karşısında iyi bir galibiyet aldık ve Fenerbahçe deplasmanında da iyi bir takım olduğumuzu göstermek istiyoruz. İyi mücadele edip, iyi konsantre olarak Kadıköy'de elimizden gelen her şeyi yapacağız. İyi bir takım olduğumuzu Türkiye'ye göstermek istiyoruz. Kadıköy'de güzel bir ortamda oynamak bizim gibi futbolcular için büyük bir şans orası. Elimizden gelen her şeyi yapacağız. Oradaki seyirci önünde Fenerbahçe'den puan yada puanlar alarak Karabük'e mutlu dönmek istiyoruz."

Sabah idmanında teknik heyet ve futbolcuların oldukça neşeli olduğu gözlemlenirken, Kırmızı-mavili ekibin Tomiç, Bülent Ataman, Seriç, Kerim Zengin, Birol, Murat Selvi, Hakan Özmert, Hakan Söyler, Da Silva (Tozo), Yasin Avcı, Angelov, İlhan Parlak, Emmanuel Emenike, Levet Yılmaz, Bülent Bal, Muhammet Özdin, Mehmet Çoğum ve Deumi'den oluşan 18 kişilik kadrosu ile bugün saat 13.30'da karayolu ile İstanbul'a hareket edecek.

KARABÜKSPOR, FENERBAHÇE'YE HAZIR
KARABÜKSPOR, FENERBAHÇE'YE HAZIR
İHA
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2010 Cuma 13:04:01
Güncelleme :6 Aralık 2010 Pazartesi 13:43:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?