23
Mayıs
2024
Perşembe
KARABÜK

Karabükspor Altay'a hazırlanıyor

KARABÜKSPOR, ALTAY MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Bank Asya 1. Lig takımlarından lider Kardemir Karabükspor, Pazartesi günü sahasında yapacağı Altay maçının hazırlıklarını devam ediyor.

Kırmızı-mavili takımın Teknik Direktörü Yücel İldiz, "Altay maçını seyirci desteği ile kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.

Salı gününden itibaren çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Kardemir Karabükspor, Altay maçı için çalışmalarını Pazar gününe kadar sürdürecek.

Teknik Direktör Yücel İldiz, takımda Burak Akdiş'in tedavisinin devam ettiğini, idmanda Murat Selvi'nin ayağında bir sakatlık olduğu bunun MR çekildiğini ve durumunun maç saatinde belli olacağını belirterek, "Çalışmalarımızı Pazar gününe kadar sürdüreceğiz. Bugün akşam stadyumda çift kale idman yapacağız. Pazartesi günü sahamızda seyircimizin desteği ile kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Altay takımı deplasmanlarda etkili bir takım ve hazırlığımızı buna göre yapıyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2010 Cuma 18:22:05
Güncelleme :29 Ocak 2010 Cuma 18:41:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
musa güven IP: 88.247.30.xxx Tarih : 1.02.2010 15:26:34

Bu maçı alacak başka yolu yok. Alırsak süper liğ yolu tamamen açılacak. Ben şimdiden karabüksporu kutluyor. Başarılarının devamını diliyorum