18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Karabükspor galibiyet peşinde

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Hüsnü Özkara, geçen hafta Boluspor karşısında talihsiz bir mağlubiyet aldıklarını söyleyerek, bu mağlubiyeti Çaykur Rizespor'u yenerek telafi etmek istediklerini söyledi.


Ligde 7 hafta sonra ilk mağlubiyetlerini Boluspor karşısında aldıklarını hatırlatan teknik direktör Hüsnü Özkara, "Hala iç saha sendromunu yenemedik. İkinci yarının ilk mağlubiyetini Boluspor karşısında aldık. Oyuncularımız olağanüstü bir mücadele sergiledi, ama futbolda bunlar var. Biz girdiğimiz gol pozisyonlarını maalesef değerlendiremedik. Defansımız da rakibe 2-0'dan sonra önemli pozisyonlar verdi. 2-0'lık mağlubiyeti kurtarmak için zaman zaman risk almak gerekiyor, yoksa skor dönmüyor.

Ama futboldabunlar oluyor. İkinci yarının en iyi iki takımı mücadele etti. Burada şansın da büyük önemi var. Hem şans hem beceri gerektiren bir durum, ama maalesef kaybettik" diye konuştu.


Bu hafta sonu karşılaşacakları Çaykur Rizespor'un kadro olarak Turkcell Süper Lig ayarında olduğunu söyleyen Özkara, "Çaykur Rizespor, ligin ikinci yarısına kötü bir başlangıç yaptı, rakibimiz ikinci yarıdaki ilk galibiyetini geçen hafta aldı. Rizespor, kadro itibariyle Süper Lig ayarında bir takım. Biz de bunu bildiğimiz için çalışmalarımızı ona göre yapıyoruz. Çok zor ve çekişmeli bir maç olacak. Takımda Tayfun, Gökhan, Süleyman ve Hakan Söyler kart cezalısı. Sakat oyuncularımız düzelmeye başladı.


Savaş, düz koşulara başladı. Ama bu maçı eksik oynayacağımız anlamına gelmesin. Bu oyuncuların yerlerini dolduracak oyuncularımız var. Çaykur Rizespor maçında en iyi şekilde mücadele ederek, sahadan puanla döneceğiz" dedi.


Takım kaptanı Bülent Bal ise, Boluspor maçında yakaladıkları pozisyonları değerlendiremediklerini söyleyerek, "Boluspor, yakaladığı iki pozisyonu gole çevirdi. Sonuçta golü atan maçı kazanıyor. Şimdi artık önümüze bakıyoruz, geriye dönmenin anlamı yok. Önümüzde zorlu bir Çaykur Rizespor maçı var. 4 eksik oyuncuyla Rize'ye gideceğiz, ama diğer oynayacak arkadaşlarımız onları aratmayacaktır. Bu ligde mücadele eden kazanır. İnşallah Çaykur Rizespor maçından istediğimiz sonuçla döneriz" diye konuştu.
Bu arada Kardemir Karabükspor, Perşembe günü son antrenmanını yaparak Rize'ye hareket edecek.

İha
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2009 Çarşamba 15:32:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?