18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Karabükspor gelecekten ümitli

Kardemir Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu Metin Yılmaz, takım olarak geleceğe ümitle baktıklarını söyledi.


Zirve mücadelesi veren Karşıyaka ile sahalarında golsüz berabere kalmalarına rağmen iyi yolda olduklarını söyleyen Futbol Şube Sorumlusu Metin Yılmaz, "Karşıyaka maçında galibiyete yakın olan taraf bizdik.

Birçok pozisyona girdik, ama golü bulamadık. Taraftarlarımıza 3 puan hediye etmek istedik, ama olmadı. İkinci yarıda farklı bir Karabükspor ve maçlar izleteceğimizi söylemiştik. Hem yaptığımız ara transferler hem de oynadığımız futbolla geleceğe ümitle bakıyoruz. Hedeflerimizde bir sapma yok.

İnşallahhafta sonu deplasmanda oynayacağımız Güngören Belediyespor maçında galip gelerek, bu hafta aldığımız beraberliği telefi ederiz" dedi. Taraftarlara da teşekkür eden Yılmaz, artık takım ve şehir olarak da tek yürek tek ses olmayı başardıklarını sözlerine ekledi.


Öte yandan bugünü izinli olarak geçiren Kardemir Karabükspor, yarın akşam yapacağı antrenmanla Güngören Belediyespor maçının hazırlıklarına başlayacak. Takımda kart cezalısı Şenol dışında eksik bulunmuyor.

İha
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2009 Pazartesi 15:52:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
NECMETTİN GÖRGÜLÜARSLAN IP: 88.232.56.xxx Tarih : 26.01.2009 21:52:16

Karabük sevgisi başkadır gurbet ellerde doğduğumuz büyüdüğümüz yer orası.Karabükspor sevgiside işte öyle Karabüksporumuzun başarısı Karabükümüzün başarısı demektir reklamı demektir gelişmesi tanınması demektir.Karabük sporumuzu destekleyelim saygıdeğer Karabüklüler.Karabüksporumuza başarılar dilerim.tüm Karabüklülere Antalyadan sevgiler saygılar