18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Karabükspor hazırlıklara devam ediyor

Evinde Giresunspor'u yenerek haftayı 3 puanla kapatan Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, deplasmanda oynayacağı Altay maçının hazırlıklarına başladı.


Deplasmanda oynayacağı Altay maçı hazırlıklarına Yaşar Kaptan Çebi Tesisleri'nde teknik direktör Yücel İldiz nezaretinde başlayan Kırmızı-mavililerde morallerin yüksek olduğu gözlendi.


Giresunspor karşılaşmasında sakatlanan Emanuel Emenike'nin katılmadığı idmanda, Kardemir Karabüksporlu futbolcular düz koşu ve yarım saha çalım yapma ve şut çekme taktikleri üzerinde çalıştı.


Teknik direktör Yücel İldiz, Altay karşılaşmasının seyir zevki yüksek bir maç olacağını söyleyerek, "Geçen hafta sahamızda seyircimiz önünde oynadığımız Giresunspor maçında aldığımız 3 puan ile sevindik. Bu sevinci bu hafta da sürdürmek istiyoruz. Lig'in kaliteli bir takımı olarak iyi bir oyun sergileyerek aldığımız 3 puan ile yolumuza devam ediyoruz. Bu hafta ligin başka iddialı ve kaliteli kadrosu olan Altay'a gideceğiz. Oraya puan ve puanlar için gideceğiz. İyi olan kazansın ama biz kazanmak istiyoruz
ve çalışmalarımızı ona göre yapıyoruz. Takımda oyuncuların moralleri yüksek. İyi bir uyum içersinde çalışmalar devam ediyor" dedi.


Kardemir Karabükspor Genel Menajeri Seyit İçgül, geçtiğimiz hafta sonu Giresunspor karşılaşmasında sakatlanan siyahi oyuncu Emanul Emenike'nin durumunda ciddi bir sorun olmadığını söyledi.


İçgül, açıklamasında ayrıca, "Emenike'nin aşırı zorlanmadan dolayı arka bağlarında ödem oluşarak su birikmiş. Bizi sevindiren yanı liflerde yırtılma olmamış. Sadece 1 yada 2 hafta oyuncumuzu dinlenmeye aldık" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2009 Çarşamba 17:09:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?