18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Karabükspor Kartalspor'a bileniyor

Bank Asya 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor, hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Kartalspor karşılaşması için hazırlıklarını aralıksız olarak sürdürüyor.


Yaşar Kaptan Çebi Spor Sahası'nda çift kale idman ile çalışmalarını sürdüren kırmızı mavili takıma Karabük Meslek Lisesi öğrenciler destek verdi. Öğretmenleri ile birlikte idmana gelen öğrenciler Karabükspor'lu oyuncularla hatıra fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Diğer yandan dün Karabük'e gelen 4 Gineli yabancı oyucuda takımla idmana çıkarak denenmeye başladı. Takımın idamını takip eden Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, Lig'in son karşılaşması olan Kartalspor sahalarında konuk edeceklerini ve alacakları 3 puan ligi 7. sırada bitirmeyi arzuladıklarını söyledi.


Hafta sonu yapacakları Olağanüstü genel kurul ile güven tazelemek istediklerini de hatırlatan Başkan Tankut, "Ömüzdeki sezon bayanları ve çocukları tribünlere çekmek için stat da yeni çalışmalar yapmaya başladık. Bu sene yakaladığımız başarıyı yeni sezonda da gösterip üst lige çıkmaya çakmayı hedefliyoruz. Bu başarının yakalanması için sadece bizim değil taraftarımız başta olmak üzere herkesin desteğine ihtiyacımız var. Bunun için Cumartesi günü olağanüstü genel kurulumuz var. Birkaç alınması gereken karar var.

Şirketleşme ile ilgili kararımız var. Tüzüğümüzdeki değişiklikleri yaparak güven tazeleyeceğiz. Genel kurulda alacağımız kararlar ile önümüzdeki sezon için yolumuza devam edeceğiz. Stat'ımızı yenilemeyi hedefliyoruz ama bürokraside işlerin ağır gitmesinden dolayı tamamı gerçekleşemeyecek. Bu sezon en azından atletizm alanını kaldırarak sahayı yanaştıracağız Ardından marton kısmında inşaat çalışmaları başlayacak. Stat ile ilgili olarak Valimiz avan proje hazırlattı. FİFA kriterlerine uygun stat yapmayı hedefliyoruz ama bürokraside işler uzun sürdüğü için çalışmaların bir kısmını bu sene yapmaya çalışacağız" dedi.


Yeni sezon öncesi yabancı oyuncuların denendiğini ancak bundan pek verim alamadıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Tankut konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Şuanda 4 tane yabancı oyuncu deniyoruz ama bu denemelerden pek verim alamıyoruz. Bugün bir iki talep daha vardı onları kaldırdık. Bizzat yerinde görüp incelemek gerekiyor. Bu bakımda menajerimiz Seyit İçgül'ü Güney Kore, Kazakistan, Azerbaycan ve Almanya'ya gitti. Orada tespit ettiklerimiz var. Brezilya'da tespit edilen oyuncular var. Onun için bizzat yerinde izleyip tespit ettiğimiz oyuncular üzerinde çalışma yapıyoruz."
 

İha
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2009 Perşembe 20:09:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?