18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Karabükspor yönetiminden sitem!

Kardemir Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu Metin Yılmaz, bazı bakanların Diyarbakırspor'a maddi destek vermesinin kulüpler arasındaki eşitlik ilkesine ters düştüğünü söyledi.


Futbol Şube Sorumlusu Metin Yılmaz, Eskişehirspor'dan Birol ile anlaştıklarını ve Birol'un 3 gün boyunca Antalya kampında takımla birlikte antrenmanlara çıktığını, ancak daha sonra bu futbolcunun Diyarbakırspor ile sözleşme imzaladığını belirtti. Diyarbakırsporlu futbolcuların, paraları ödenmediği gerekçesiyle Antalya kampını terk ettiğini hatırlatan Yılmaz, ''Paralarını alamadığı için futbolcularının kampı terk ettiği bu takım, Birol'a bizim verdiğimizin 2 katı transfer ücreti ödeyerek anlaşma yaptı.


Diyarbakırspor başkanının, bonservisi Eskişehirspor'da olan futbolcu için Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker ve eski bakan Abdulkadir Aksu'yu devreye soktukları ve yardımları için teşekkür ettiklerini internet sitelerinden okuduk. Diyarbakır Valiliği ve aynı isimlerin Diyarbakırspor'a 2.5 milyon TL yardımda bulundukları aynı sitelerde yayınlandı.

Bazı bakanların Diyarbakırspor'a maddi destek vermesi, kulüpler arasındaki eşitlik ilkesine ters düşmektedir. Devlet, baba şefkatiyle evlatlarına eşit
davranmalı, evin uslu çocuğu cezalandırılmamalıdır. Bu ülkede 81 vali var ve sadece Diyarbakır Valisi kulübe kaynak bulmamalıdır. Başta Karabük Valimiz olmak üzere diğer valileri de göreve davet ediyoruz'' diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2009 Çarşamba 19:35:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?