18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Karabükspor'a baklava morali!

BANK ASYA 1. LİG

Bank Asya 1. Lig'de 11. haftada Kardemir Karabükspor kendi saha ve seyircisi önünde konuk edeceği Karşıyaka maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Sahasında hafta sonu oynayacağı Karşıyaka maçı hazırlıklarına Yaşar Kaptan Çebi Tesisleri'nde Teknik Direktör Yücel İldiz nezaretinde devam eden kırmızı-mavili takımı Karabük Valisi Nurullah Çakır, Milletvekili Mehmet Ceylan, Garnizon Komutanı Albay Ufuk Nayır, Belediye Başkanı Rafet Vergili, Emniyet Müdürü Hulisi Çelik, Karabük Üniversitesi Rektörü Burhanettin Uysal ziyaret ederek baklava ikram etti.

Geçtiğimiz hafta alınan Bucaspor galibiyetini de kutlayan Vali Nurullah Çakır, hafta sonu Karşıyaka maçında da galibiyet beklediklerini ifade ederek teknik heyet, yönetim ve futbolculara başarılar diledi.

Takım adına konuşma yapan kaptan Bülent Bal, "Sezon başından buyana çok iyi çalışıyoruz ve semeresini da yavaş yavaş almaya başladık. Tabi bu başarı sadece takımla olmuyor şehrin bütünlüğü ile oluyor. Bu anlamda sizlerin de bize verdiği desteğe teşekkür ediyoruz ve desteklerinizin devam etmesini istiyoruz" dedi.

Konuşmaların ardında protokol üyeleri tarafından futbolculara baklava ikramı yapıldı. Takım daha sonra Karşıyaka maçı hazırlıklarını sürdürdü.

BANK ASYA 1. LİG
İHA
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2009 Cuma 15:12:00
Güncelleme :31 Ekim 2009 Cumartesi 00:47:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?