18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Karabükspor'a göz taraması

KARABÜKSPOR'A GÖZ TARAMASI

Gelecek sezon Turkcell Süper Lig'de mücadele edecek olan Kardemir Karabükspor'da teknik kadro ve futbolcular, göz taramasından geçti.

KARDEMİR A.Ş. sponsorluğunda Karabük'e gelen Dünya Göz Hastanesi TIR'ı Metin Türker Tesisleri'nde Karabüksporlu futbolcular başta olmak üzere teknik heyet ve çalışanlarını göz taramasından geçirdi. Tarama sırasında futbolcular ise kalecilerin gözlerinde bozuk olduğunu belirterek, birbirleri ile şakalaştılar.

Göz taraması sonrası bir açıklama yapan Kardemir Karabükspor Genel Sekreteri Ziya Alak, "Karabüksporumuzun ana sponsoru Kardemir Dünya Göz Hastanesi TIR'ını Karabük'e getirerek, futbolcularımız, teknik heyet, kulüp çalışanları ve alt yapı oyuncularımızı göz taramasından geçirdi. Futbolcuların göz taramasında hiçbir problem çıkmadı. Şampiyon takımın gözleri de tarama sonunda şampiyon oldu" dedi.

Diğer yandan bugün Karabüksporlu futbolcuların göz taramasını gerçekleştiren Dünya Göz Hastanesi görevlileri, 3 gün boyunca Kardemir fabrikaları girişinde ise halka ücretsiz göz taraması yapacak.

KARABÜKSPOR'A GÖZ TARAMASI
KARABÜKSPOR'A GÖZ TARAMASI
KARABÜKSPOR'A GÖZ TARAMASI
İHA
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2010 Çarşamba 12:50:04
Güncelleme :5 Mayıs 2010 Çarşamba 13:31:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?