23
Mayıs
2024
Perşembe
KARABÜK

Karabükspor'a moral desteği

KARABÜK PROKOLÜNDEN KARABÜKSPOR'A MORAL DESTEĞİ

Karabük Valisi Nurullah Çakır, tesislerde ziyaret ettiği Kardemir Karabüksporlu futbolcuları mangal başında elleri ile besledi.

Hafta sonu başlayacak olan Ligin ikinci yarısı öncesi Vali Nurullah Çakır, Belediye Başkanı Rafet Vergili, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal, Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı ve ilçe Belediye Başkanları ile Metin Türker tesislerinde yönetici ve futbolculara moral ziyaretinde bulundu.

Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Ferudun Tankut ve yönetimi ile Kardemir yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyaret öncesi gazetecilere açıklama yapan Vali Nurullah Çakır, ligin ikinci yarısı başlaması nedeniyle Karabük protokolü olarak futbolculara moral vermeye geldiklerini söyleyerek, "Beklentileri kendi dezavantajımıza döndürmeden soğukkanlı bir şekilde sürmesini istiyoruz. Karabük'ün markalaşmasında Karabükspor katkısı büyük. Bu markanın başarılı bir şekilde zirveye ulaşmasını hepimiz arzu

ediyoruz. Kentin ileri gelenleri olarak gümbür gümbür Süper Lig'e giden takımımızın bir stat ihtiyacı olduğunu biliyoruz. Bunun için hem Ankara'da milletvekillerimiz, hem de burada gerek biz, gerekse kulübümüz gayretli bir şekilde çalışıyoruz. Yeni bir stat yapma imkanı olmadığı ortaya çıktığından mevcut stadımızı bölüm bölüm daha modern hale getireceğiz. Takımımız istikrarlı bir yapıya sahip. Bu istikrarı yönetim ve futbolcular birlikte yürütüyor" diye konuştu.

Açıklamanın ardından kulüp binasının arkasında mangal partisi düzenlendi. Izgaranın başına geçen Vali Nurullah Çakır, kendi elleri ile futbolculara köfte servisi yaptı.

Neşeli bir hava içersinde geçen ziyarette Vali Çakır, bekar olan siyahi oyuncu Emanuel Emenike'yi Süper Lig'e çıktıklarında görkemli bir düğün ile evlendirmek istediğini söylemesi gülüşmelere neden oldu.

KARABÜK PROKOLÜNDEN KARABÜKSPOR'A MORAL DESTEĞİ
KARABÜK PROKOLÜNDEN KARABÜKSPOR'A MORAL DESTEĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2010 Perşembe 19:34:02
Güncelleme :14 Ocak 2010 Perşembe 22:59:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?