18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Karabükspor'a moral ziyareti

Bank Asya 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'da Orduspor maçı öncesi Karabük Valisi Nurullah Çakır ve Milletvekilleri Kardemir Karabükspor'a moral ziyaretinde bulundu.


Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden ve 3 puan ile ligin 16. sırasında yer alan kırmızı-mavili takımın son 3 haftadır aldığı mağlubiyetler nedeniyle Orduspor maçı öncesi, Karabük Valisi Nurullah Çakır, AK Parti Karabük Milletvekilleri Mustafa Ünal, Mehmet Ceylan ve Cumhur Ünal, Emniyet Müdürü Hulisi Çelik, Karabük Belediye Başkanı Hüseyin Erer, Safranbolu Belediye Başkanı Nihat Cebeci ve bazı mahalle muhtarları kulübü ziyaret ederek futbolculara moral verdiler.

Metin Türker Tesisleri'nde Kardemir Karabükspor yöneticileri tarafından karşılanan Vali ve Milletvekilleri daha sonra beraberindeki heyetle toplantı salonunda futbolcu ve teknik heyetle bir araya geldiler. Moral ziyaretinde futbolculara Trabzonspor karşısında gösterdikleri üstün performanstan dolayı teşekkür eden Karabük Valisi Nurullah Çakır, "Kardemir Karabükspor güçlü ve azimli bir takım. Futbolcularımız ise bu azmin ve gücün bilincinde. Futbol 3 sonuçlu bir oyundur. 3 haftadır alınan mağlubiyetlere takımımız bu akşam dur diyecek ve bayram öncesi çifte sevinç yaşatacağına inanıyorum. Ordu maçı bir nebze bizim için bir dönüm maçı olacaktır. Taraftarımızın bu akşamki maça gelerek bu takıma 90 dakika boyunca destek vermesini istiyorum" dedi. Daha sonra milletvekilleri ve beraberindekilerde birer konuşma yaparak futbolculara moral verdi.


Diğer yandan Orduspor maçı öncesi bugün Hasan Doğan Spor Kompleksi'nde ter idmanı yapan Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Turgut Uçar, "Orduspor maçında mutlak şekilde galip gelerek artık kötü gidişe dur diyeceğiz" dedi.
Turgut Uçar, Orduspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklediklerini söyleyerek, "Trabzon karşılaşmasında Tayfun'un da sakatlanmasıyla birlikte takımda şu an halen Savaş, Şenol, Murat, Mehmet ve Kazım'ın sakatlıkları devam ediyor. 6 tane oyuncumuzun sakat olması kötü bir şanssızlık. Ancak her şeye rağmen taraftarlarımızın da desteğiyle Ordu maçında sahadan galibiyetle ayrılmanın inancını yaşıyoruz. Bugün Orduspor müsabakasında galibiyet alarak, taraftarımıza iki bayramı bir arada yaşatmak
istiyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2008 Cumartesi 14:04:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?