18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Karabükspor'da 2 imza daha

Kardemir Karabükspor, dış transferde İskenderun Demir Çelikspor'dan sağ kanat oyuncusu Umut Erdoğan ve forvet Recep Yaşar ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.


Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Metin Yılmaz, transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, "İzleme komitesi tarafından yurt içinde değişik kulüplerde çok sayıda futbolcu izlendi.

İzleme komitesi tarafından verilen rapor üzerine 4 oyuncunun ismi transfer komitesine iletildi. Bu sezon tecrübeli ve genç oyunculardan oluşan bir kadro kurmak istiyoruz. Bu bağlamda İskenderun Demir Çelikspor'dan 28 yaşındaki tecrübeli sağ kanat oyuncusu Umut Erdoğan ile 23 yaşındaki forvet Recep Yaşar'ı
2 yıllığına renklerimize bağladık.

Biz transfer edeceğimiz futbolcularda önce ahlaklı olmasına, sonra futbol becerisine ve bütçemize uygun olmasına dikkat ediyoruz. Bütçemiz imkanları ölçüsünde transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi. Yılmaz, ayrıca 2 gurbetçi ve 2 yabancı oyuncuyla görüşmelerinin sürdüğünü, iç transfer görüşmelerine ise önümüzdeki hafta başlayarak çözüme kavuşturmayı hedeflediklerini dile getirdi.

İha
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2009 Perşembe 13:42:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?