18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Karabükspor'da Altay mesaisi

Bank Asya 1. Ligi'nde 9 puan ile 15. sırada yer alan Kardemir Karabükspor'da hafta sonu kendi sahasında oynayacağı zorlu Altay maçı hazırlıkları başladı.


Diyarbakırspor mağlubiyeti sonrası 1 gün izin yapan oyuncular, teknik direktör Hüsnü Özkara nezaretinde dün akşam Yaşar Kaptan Çebi sahasında çalışmalara başladı.

Teknik direktör Hüsnü Özkara, Mehmet Ali Şirin dışında sakat oyuncularının ve cezalı oyuncusunun bulunmadığını, geçen hafta sonu deplasmanda Diyarbakırspor 'a uzatmalarda aldıkları 2-1'lik mağlubiyeti unutturmak ve Altay maçıyla yeni sayfa açmak istediklerini kaydetti. Kendi sahasında karşılaşacakları Altay'ı mutlak süratle yenmek istediklerini anlatan Özkara, "Hazırlıklar çok iyi gidiyor. Futbolcularımız hırslı ve azimli, performansları da üst düzeyde. Son 2 haftadır deplasman maçları yaptık ve istediğimiz sonuçları alamadık.

Son Diyarbakır müsabakasında aldığımız yenilgiyi unutup Altay karşısında kendi sahamızda galibiyet için oynayacağız. Ligde hiç yenilgisi olmayan Altay'a karşı çok iyi hazırlanıyoruz" dedi.
Dün akşam Yaşar Kaptan Çebi sahasında sabah idmanı yapan Kardemir Karabükspor, Cumartesi gününe kadar yapacağı çift idmanlarla hazırlıklarını sürdürecek

İha
Yayın Tarihi : 29 Ekim 2008 Çarşamba 15:36:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?