22
Mayıs
2024
Çarşamba
KARABÜK

Karabükspor'da çifte imza

KARABÜKSPOR, ERDEM VE ERKAN İLE 2 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI

Kardemir D.Ç Karabükspor, Erdem Özgenç ve Erkan Taşkıran ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor Toto Süper Lig'in flaş takımlarından Kardemir D.Ç. Karabükspor, geçtiğimiz sezon Boluspor forması giyen 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Erdem Özgenç ve Bucaspor'da forma giyen 26 yaşındaki orta saha sol bek oyuncusu Erkan Taşkıran ile Metin Türker Tesisleri'nde 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Genel Sekreter ve Basın sözcüsü Ziya Alak ile Futbol Şube Sorumlusu Abdullah Balaban ile kendisini 2 yıllığına Kırmızı-mavili renklere bağlayan sözleşmeye imza atan Erdem Özgenç, geçen sene Süper Lig'de iyi işler yapmış ve ligi 9. sırada biten bir takıma Bank Asya'dan transfer olmak bizim için sevindirici. Çok düzgün bir kulübe geldik. Futbolcuların her zaman hakkını veren ve her zaman futbolcusunu arkasında olan Karabükspor'da bizlere güvenenleri mahcup etmemeye çalışacağız" dedi.

Basın sözcüsü Ziya Alak ise geçen sezon Boluspor sağ bek olarak oynayan Erdem ile anlaşma imzaladıklarını ve bu sene kendileri iyi işlere imza atacağını düşündüklerini ifade etti.

Alak ayrıca, Bucaspor'dan transfer ettikleri Erkan Taşkıran'ın ise menajeri aracılığı ile 2 yıllık anlaşmaya imza attıklarını belirtti.

KARABÜKSPOR, ERDEM VE ERKAN İLE 2 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI
KARABÜKSPOR, ERDEM VE ERKAN İLE 2 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI
İHA
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2011 Perşembe 18:31:00
Güncelleme :24 Haziran 2011 Cuma 18:11:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?