23
Mayıs
2024
Perşembe
KARABÜK

Karabükspor'da erken mesai

KARABÜKSPOR'DA BURSASPOR HAZIRLIĞI YENİDEN BAŞLADI

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak olan Kardemir D.Ç Karabükspor bir günlük iznin ardından çalışmalarına yeniden başladı.

Karabükspor'un menajeri Seyit İçgül, Bursa maçına en iyi şekilde hazırladıklarını söyleyerek, "Gücümüzü göstereceğiz" dedi.

İçgül, Çamlık sahasında yaptığı açıklamada Bursaspor'un ligin en iyi takımı olduğunu ve

yenilgisiz bir liderlik yaşadığını söyleyerek, "Çok zevkli ve tempolu geçen bir maç olacağını umut ediyoruz. Bursaspor, bugün yenilgisiz olarak lig lideri ve geçen senin de şampiyonu. Bursaspor'un gücünü biliyoruz ama ona göre bize mücadele edeceğiz. Bursaspor, kendi sahasında tüm maçlarını kazandı. Bunun bilicindeyiz ve ona göre hazırlanıyoruz. Bugünden itibaren çalışmalarımıza devam ediyoruz. Orada çok iyi mücadele edip iyi koşarsak istediğimizi elde ederiz diye düşünüyorum. En iyi şekilde hazırlanıp

Bursa karşısında gücümüzü göstermek istiyoruz" diye kaydetti.

İçgül, ayrıca takımda fıtık ameliyatı olan Murat Selvi'nin düz koşu olarak çalışma yaptığını ve Ferdi'nin ise kız kardeşinin rahatsızlığından dolayı Hollanda'ya gittiğini söyledi.

Bu arada, sakatlıkları bulunan Muhammet ve kaleci Tomiç ise bugünden itibaren takımla birlikte idmanlara çıkmaya başladı.

KARABÜKSPOR'DA BURSASPOR HAZIRLIĞI YENİDEN BAŞLADI
KARABÜKSPOR'DA BURSASPOR HAZIRLIĞI YENİDEN BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2010 Pazartesi 18:09:04
Güncelleme :11 Ekim 2010 Pazartesi 18:49:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?