22
Mayıs
2024
Çarşamba
KARABÜK

Karabükspor'da Hacettepe mesaisi

KARABÜKSPOR'DA HACETTEPE MESAİSİ SÜRÜYOR

Bank Asya 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'da Futbol Şube Sorumlusu ve Basın sözcüsü Metin Yılmaz, "Ligi artık rekorlarla bitirmenin hesaplarını yapıyoruz" dedi.

Hafta sonu deplasmanda Hacettepespor'un konuğu olacak olan lider Kardemir Karabükspor hazırlıkları yaptığı çift kale maçla sürdürdü. Eskipazar ilçesinde gerçekleştirilen çift kale idmanı Belediye Başkanı Dursun Baş ile çok sayıda Eskipazarlı futbol severlerde izledi.

Kardemir Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu Metin Yılmaz, Eskipazar'da 2-3 aydır idman yapmayı planladıklarını ancak bugüne nasip olduğunu ifade ederek, "Bugün Eskipazar'daki taraftarlarımız ile birlikte kucaklaştık. Onlara verilmiş bir sözümüz vardı. Hacettepe maçı için çift kale idmanı bugün burada gerçekleştiriyoruz. Biz ligle ilgili şampiyonluğu ve Süper Lig'i garantiledik ama artık rekorlarla bitirmenin hesaplarını yapıyoruz. Bunun için arkadaşlarımızla sözleştik ve onun bilincinde sahaya çıkıp galip

gelmek için mücadele edeceklerdir. Hacettepe maçında aynı ciddiyetle sahaya çıkıp galip gelmek istiyoruz. Bunun için ideal kadromuzla Hacettepe maçına çıkarız diye düşünüyorum" diye söyledi.

Eskipazar Belediye Başkanı Dursun Baş ise, Kardemir Karabükspor'un Bank Asya 1. Lig'de şampiyonluğunu ilan ederek bir üst lige atlaması Karabük'e de lig atlattığını düşündüğü kaydederek, "Karabüspor'un Süper Lig'de mücadele etmesi bölgenin tanıtımı açısından da çok önemli. Bu çalışma ve tempo ile takımımız Süper Lig'de de başarı sağlayacaktır. Süper Lig'de büyük takımlarla birlikte Kardemir Karabükspor'da adından sıkça söz ettireceğini inanıyoruz. Bugün çift kale idmanlarını burada yaptıkları için başta

kulüp başkanımız olmak üzere tüm futbolcu ve yöneticilerimize teşekkür ediyoruz" diye kaydetti.

Takım çift kale idmanın ardından Eskipazar Belediyesine geçerek Belediye Başkanı tarafından verilen ikrama katıldıktan sonra Karabük'e döndü.

KARABÜKSPOR'DA HACETTEPE MESAİSİ SÜRÜYOR
KARABÜKSPOR'DA HACETTEPE MESAİSİ SÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2010 Perşembe 19:07:03
Güncelleme :23 Nisan 2010 Cuma 10:31:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?