23
Mayıs
2024
Perşembe
KARABÜK

Karabükspor'da hedef 3 puan

KARABÜKSPOR'DA HEDEF 3 PUAN

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Kardemir Karabükspor'un Genel Menajeri Seyit İçgül, "Medical Park Antalyaspor maçının Fenerbahçe maçından daha zor olacak" dedi.

Hafta sonu sahasında MP Antalyaspor'u ağırlayacak olan Karabükspor'da teknik direktör Yücel İldiz yönetiminde hazırlıklar aralıksız olarak sürüyor. Düz koşu, kondisyon ve iki takım halinde hücum çalışan Kırmızı-mavililerde, kaleciler daha sonra takımdan ayrı olarak antrenmanı sürdürdü. Antrenmanda ayrıca futbolcular savunma ve gol yollarında taktik çalışması yaptı. Yaklaşık 1.5 saat süren çalışmada futbolcuların neşeli oldukları ise gözden kaçmadı.

Ligin ilk yarısını hedefledikleri gibi orta sıralarda bitirmek istediklerini söyleyen Genel Menajer Seyit İçgül, "Medical Park Antalyaspor maçı bizim için kritik bir maç. Her maçın önemi büyük ama ilk yarı için 25 puan hedeflemiştik. Bunun için sahamızda karşılaşacağımız MP Antalyaspor maçını kazanmamız gerekiyor. Antalyaspor'a baktığımızda onlarda kaliteli bir ekip ve geçen senede kendilerini ispatlamış bir takım. Oturmuş bir kadroya sahip olmalarından dolayı çok iyi bir mücadele olacağını düşünüyorum.

Özellikle bizim için Fenerbahçe maçından daha zor olacak. Kalan 2 maçtan da galip gelerek ilk yarıyı hedeflediğimiz gibi orta sıralarda bitirmek istiyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2010 Perşembe 17:42:03
Güncelleme :9 Aralık 2010 Perşembe 18:15:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?