18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Karabükspor'da hedef 39 puan

KARABÜKSPOR'DA HEDEF 39 PUAN

Bank Asya 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'da kulüp başkanı Hikmet Ferudun Tankut, şehrin takıma vereceği motivasyon ile şampiyonluk yolunda tarih yazmaya devam edeceklerini söyledi.

Ligin 14. haftasında deplasmanda Kocaelispor karşısında 5-1 galip gelerek 30 puanla lider Konya ile arasındaki farkı bir puana indiren Kardemir Karabükspor'da liderlik hesapları başladı.

Kocaelispor karşısında çok güzel bir maç çıkarttık söyleyen Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, "Seyircisiz olmasına rağmen Karabükspor yönetimi olarak deplasmanda takıma tam destek verdik. Havanın yağışlı olması ve sahanın ağır olmasına rağmen ilk yarının ortasına kadar istediğimiz oyunu sergileyemedik. Ancak takım 15 dakikalık devre arasında sahaya beş dakika erken çıkarak maça motive olduklarını gösterip güzel bir maçla sahadan 5-1 galip ayrıldı. Şuanda çok iyi bir noktadayız. Önümüzde 3 maç kaldı, ikisi içerde biri dışarıda. Hacettepe, Bolu ve Adana maçlarında 3'te 3 yapabilirsek benim idealimdeki 39 puanla ligin ilk yarısını kapatmamız halinde, ikinci yarıya da avantajlı başlayacağız" dedi.

Takımın sadece motivasyona ihtiyacını olduğunu yenileyen Kulüp Başkanı Ferudun Tankut, "Antrenman saatlerimiz belli. En azından antrenmanlara 50-100 kişilik taraftar gelerek destek verdiği sürece biz süper lig yolunda tarih yazamaya devam ederiz. Bu saatten sonra biz Karabük halkından taraftarda bu takıma motivasyon anlamında destek vermelerini istiyoruz. Diğer yandan Kardemir Yönetim Kurulu ve işçileri tarafından ekonomik noktada büyük destek alıyoruz. Buna şehrin vereceği motivasyonla şampiyonluk yolunda tarih yazamaya devam edeceğimize eminiz. Şuan 30 golle 31 puan alarak ligde ikinci sıradayız. Son 5 maçta 20 gol atıp 2 gol yedik ve bu fevkalade iyi bir istatistik. İnşallah bu gollerimiz devam eder" diye ifade etti.

Kocaelispor karşısında alınan 5-1'lik skor üzerine konuşacak bir şeylerinin olmadığını söyleyen Futbol Şube sorumlusu Metin Yılmaz ise, "Kocaelispor karşısında ilk yarı konsantrasyon eksikliğimiz olmasına rağmen futbolcularımız karşılaşmanın ikinci yarısında oyunu lehimize çevirmeyi bildiler. Karabük halkına bayramda 3 puanı 5 golle hediye ettik" diye kaydetti.

Kımızı-mavili takımın kaptanı Bülent Bal ise, karşılaşmanın zor geçeceğini hafta içinde bildiklerini ve buna göre hazırlandıklarını kaydederek, "Yağışlı bir hava ve zor zeminde maça iyi başlayamadık. İlk yarı bitiminde bulduğumuz golle devre arasını 1-1 kapattık. Maçın ikinci yarısında kendi oyunumuzu oynayarak deplasmanda galip geldik. Önümüzdeki Hacettepe maçını da kayıpsız kapatarak zirve yolunda emin adımlarla ilerleyeceğiz" diye kaydetti.

Diğer yandan Salı gününe kadar izinli olan Kırmızı-mavili takım aynı gün saat 14.30'da Hacettepespor maçı hazırlıklarına başlayacak.

KARABÜKSPOR'DA HEDEF 39 PUAN
İHA
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2009 Pazartesi 12:57:05
Güncelleme :30 Kasım 2009 Pazartesi 13:07:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?