18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Karabükspor'da hedef galibiyet

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Kardemir Karabükspor'da teknik direktör Yücel İldiz, Kayseri yolculuğu öncesi, "Kaybettiğimiz puanları telafi edebilmek için Kayseri Erciyesspor'da hedefimiz galibiyet" dedi.

Yaşar Kaptan Çebi Spor Tesisleri'nde son idmanını yaparak hazırlıklarını tamamlayan kırmızı mavili takımın teknik direktörü Yücel İldiz, yaptığı açıklamada, hafta sonu deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile oynayacakları müsabakada hedeflerinin mutlak galibiyet olduğunu söyleyerek, sakatlığı devam eden Emenike ile kart cezalısı Burak'ın takımda yer alamayacağını kaydetti.

İldiz, açıklamasında ayrıca ligde bir maç kazanan takımın üst, bir maç kaybedenin de alt sıralarda yer bulabildiğini ifade ederek, "Her takım birbirini yenecek güçte. Moralimiz iyi hazırlıklarımızı sıkı yoğun şekilde yaptık. Geçtiğimiz haftalarda kaybettiğimiz puanları telafi edebilmek için Kayseri Erciyesspor'dan 3 puan almalıyız. Kardemir Karabükspor olarak sezon başında hedefimizi koyduk ve ilk 6 takım içinde olmak istiyoruz. Yönetici, taraftar, basın ve futbolcularımızla güzel birliktelik sağladık. Bana göre iyide gidiyoruz, bunu sonuna kadar götüreceğiz" dedi.

Türkiye kupasında Samsunspor ile eşleşmeleri konusunda ise İldiz, "Gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Samsunspor tanıdığımız bir takım ve çıkıp oynayacağız" ifadelerini kullandı. Takım kaptanı Bülent Bal ise hedefleri olduğundan geçen hafta kaydettikleri 2 puanı Kayseri Erciyesspor karşısında telafi etmek istediklerini söyleyerek, "Rakibimiz karşısında kontrollü ve akıllı oynayarak performanslarını en iyi şekilde ortaya koyup puan veya puanlar dönmek istiyoruz" dedi.

Diğer yandan bugün sabah son idmanını yapan Kardemir Karabükspor öğlen saatlerin karayolu ile Kayseri'ye hareket ederken, takımın 18 kişilik takım kadrosunda ise Bülent Ataman, Kazım Sarı,Süleyman Görgün, Bülen Bal, Muhammet Özdin, Murat Selvi, Şenol Akın, Hassan Wasswa, Birol Hikmet, Sertan Vardar, Abdullah Apak, Recep Yaşar, Yasin Avcı, Mahmut Karıklar, Aydın Arslan, Ali Ölmez, Tayfun Taner ve Ömer Ateş yer alıyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2009 Perşembe 17:32:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?