18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Karabükspor'da Hüsnü Özkara dönemi

Bank Asya 1. Ligi takımlarından Kardemir Karabükspor Turgut Uçar'dan boşalan teknik direktörlüğe 1 yıllığına Hüsnü Özkara'yı getirdi.


10 gündür hoca arayışlarını sürdüren ve bugün resmi olarak kulübe dilekçesini gönderen Turgut Uçar'dan boşalan Teknik Direktörlüğe Hüsnü Özkara'yı getiren Kardemir Karabükspor'da imzalar akşam kulüp binasında atıldı.


Akşam saatlerinde Karabük'e gelen Hüsnü Özkara Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Ferudun Tankut ve Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte yaptığı yaklaşık 1 saatlik görüşme sonrası basın karşısına çıkarak 1 yıllık sözleşmeyi imzaladı.
Sözleşme öncesi bir açıklama yapan Kardemir Karabükspor kulüp Başkanı Ferudun Tankut, 3 sezondur Hüsnü hocayı getirmek için uğraştıklarını ancak üçüncüsünde olduğunu ifade ederek, " Artık Hüsnü Özkara hocamızla anlaşarak sezon sonuna kadar devam edeceğiz. Arzu ettiğimiz ilk altı arasında ligi bitirdikten sonra hocamızla yolumuza uzun vade devam etmeyi planlıyoruz. Yeni hocamızla çıkacağımız Rize maçında taraftarımızdan isteğimiz 90 dakikalık destek. İnşalallah Boluspor ile başladığımız galibiyetlerimizi bundan sonrada devam ettirerek, yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz" dedi.


Kardemir Karabükspor'un çiçeği burnunda yeni teknik patronu Hüsnü Özkara ise, hiçbir mazeretin arkasına sığınmayacağını, güçlü Karabükspor kadrosu ile istenilen hedefe ulaşmak için mücadele edeceklerini söyledi

İha
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2008 Salı 09:02:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?