18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Karabükspor'da Kasımpaşa tedirginliği

KARABÜKSPOR'DA KASIMPAŞA TEDİRGİNLİĞİ

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir D.Ç Karabükspor ligin ikinci yarısındaki 3 puan hasretini Kasımpaşa maçı ile gidermek istiyor.

Ligin ikinci yarısında oynadığı 3 karşılaşmada bir mağlubiyet ve 2 beraberlik alan Karabükspor, hafta sonu karşılaşacağı zorlu Kasımpaşa maçından 3 puan hedefliyor. Hafta başından bu yana hazırlıklarını aralıksız sürdüren kırmızı mavili takımda morallerin yüksek olduğu gözlendi. Bugün Hasan Doğan tesislerinde devam eden çalışmalarda sakatlıkları biten Cernat ve Şenol ile takıma yeni katılan brezilyalı Dyego Yücel İldiz'ten tam not aldı.

Karabükspor Genel Menajeri Seyit İçgül, Beşiktaş gibi büyük takımlarla oynanan maçın ardından ligin son sırasındaki takımlarla maç yapmanın daha zor olduğunu söyledi. 3 haftadır galip gelemediklerini ve Kasımpaşa karşısında seyirci desteğiyle 3 puan almak istediklerini belirten İçgül, "Beşiktaş maçından daha zor bir maç oynayacağız. Seyircimiz 90 dakika boyunca takımlarını destekleyerek sahada gülen taraf olmak istiyoruz" dedi.

Takımın forvet oyuncusu İlhan Parlak ise, Beşiktaş maçından daha zor bir maç oynayacaklarını belirterek, "Baktığımızda yüzde 90 küme düşmüş gibi görünen bir takım. Bizim karşımızda çok rahat oynayacaklardır. Bir baskı ve stres olmayacaktır. Bizimde galip gelmemiz gerekiyor. Bu maçta istediğimiz futbol ve oyunu ortaya koyarak galip gelmek istiyoruz" diye konuştu.

Bülent Kocabey ise rahat bir takıma karşı oynayacakları için kolay gibi görünse de zor bir karşılaşma olacağını ve buna göre hazırlık yaptıklarını söyleyerek, "Geçen hafta Beşiktaş karşısında aldığımız bir puanı bu hafta taçlandırmamız lazım. Kasımpaşa psikolojik olarak rahat çıkacaklardır. Bizim çok daha fazla konsantre olmamız gereken bir maç" şeklinde konuştu.

Teknik Direktör Yücel İldiz, antrenmanda takımın menajeri Seyit İçgül'ün çocukları Sanem ve Arda İçgül ile AA Karabük Muhabiri Ahmet Özler'in oğlu Anıl Özler'in eline haber ajanslarına ait mikrofonları vererek gazetecilere poz verdi.

KARABÜKSPOR'DA KASIMPAŞA TEDİRGİNLİĞİ
KARABÜKSPOR'DA KASIMPAŞA TEDİRGİNLİĞİ
KARABÜKSPOR'DA KASIMPAŞA TEDİRGİNLİĞİ
KARABÜKSPOR'DA KASIMPAŞA TEDİRGİNLİĞİ
KARABÜKSPOR'DA KASIMPAŞA TEDİRGİNLİĞİ
KARABÜKSPOR'DA KASIMPAŞA TEDİRGİNLİĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2011 Çarşamba 16:01:04
Güncelleme :9 Şubat 2011 Çarşamba 19:00:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?