18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Karabükspor'da keyifler yerinde

Bank Asya 1. Lig'in bitimine 2 hafta kala ligde kalmayı garantileyen Kardemir Karabükspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarına başladı.


Yaşar Kaptan Çebi Spor Sahası'nda Cumartesi günü oynanacak Kayseri Erciyesspor karşılaşması için hazırlıklara başlayan Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Hüsnü Özkara, kendileri için hayati önem taşıyan Adanaspor karşılaşmasını kazanmaktan mutlu olduklarını söyledi.

Adana maçından sonra istenmeyen ve kendilerinin de tasnif etmediği bazı olayların meydana geldiğini hatırlatan Özkara, "Karşılaşmanın son dakikasında Burak ve maçtan sonra da Süleyman kırmızı kart gördü. Bu hafta oynayacağımız Kayseri Erciyesspor maçında bu iki oyuncumuz kadroda yok. Aydın'ın cezası bitti. Adanaspor karşılaşmasında Mahmut ve Şenol'un aldığı darbeler var. Tedavileri sürüyor. Kazım Şeker'in sakatlıkları sürüyor. Diğer sakat olan oyuncularımızın durumu iyi. Cumartesi günü karşılaşacağımız Kayseri Erciyesspor'un durumu bizi ilgilendirmiyor. Biz ikinci yarı yakaladığımız istikrarlı çıkışı ligin bitimine kadar sürdürüp 49 puanla sezonu bitirmek istiyoruz" dedi.

"GELECEK SEZONUN HESABINI YAPMAYA BAŞLADIK"
Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu Metin Yılmaz, kulüp olarak gelecek yılın hesaplarını yapmaya başladıklarını söyledi. Önlerinde almaları gerek 6 puan olduğunu ve bunun bir tanesinin de Kayseri Erciyesspor maçı olduğunu söyleyen Metin Yılmaz, "Takımda kart cezalımız ve sakat oyuncularımız var. Sakatların içersinde Kazım Şeker dışında diğerlerinin maçlara hazır hale geldi. Biz artık bu haftadan itibaren gelecek sezonun hesaplarını yapmaya, hem de Karabükspor'u 49 puanla bitirmeyi hedefliyoruz.

Kulüp olarak çok sayıda futbolcuyu 14. haftadan itibaren izliyoruz. Elimizde ciddi boyutta futbolcu materyali bulunmakta. Artık bu son iki haftada özellikle izleyip karar verdiğimiz futbolcuları tekrar izleyip bir hataya düşmek istemiyoruz. Önümüzdeki sezon Kardemir Karabükspor taraftarını mutlu edecek ve Türk spor kamuoyuna ciddi manada mesaj verecek bir takım oluşturacağız. Güney Kore, Almanya ve Brezilya kökenli futbolcularla ilgili çalışma içersindeyiz. Yabancı futbolcu noktasında bizi şaha kaldıracak
futbolcu bulursak alacağız" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2009 Çarşamba 16:33:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?