23
Mayıs
2024
Perşembe
KARABÜK

Karabükspor'da Kocaelispor mesaisi

KARABÜKSPOR'DA KOCAELİSPOR MESAİSİ START ALDI

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Kardemir Karabükspor'da, kulüp başkanı Hikmet Ferudun Tankut, "Bank Asya 1. Lig'in bütün puanlarını toplamak istiyoruz, buda 80 yapıyor, ama gölümüzden geçen 78" dedi.

Deplasmanda Çaykur Rizespor'u 3-0 mağlup ederek matematiksel olarak Süper Lig'e çıkmayı garantileyen Kardemir Karabükspor hafta sonu sahasında karşılaşacağı Kocaelispor maçının hazırlıklarına bugün başladı. Yaşar Kaptan Çebi Spor Tesisleri'nde yapılan idmanda takım tam kadro olarak çalışma yaparken, idmanı Kulüp Başkanı Ferudun Tankut ve Yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda öğrenci de izledi.

Hikmet Feridun Tankut, Yaşar Kaptan Cebi Antrenman Sahası'nda, Kardemir Karabükspor'un hafta sonu kendi sahasında oynayacakları Kocaelispor maçı hazırlıklarını izlediği sırada gazetecilere yaptığı açıklamada, Süper Lig'e çıkarak 11 yıllık özlemin sona erdiğini ve Karabük insanlarının bunu hak ettiğini söyledi. Ana sponsorları KARDEMİR ve yönetiminin, işçilerin, basınımızın ve taraftarların başarıda emeği olduğunu anlatan Tankut, şöyle konuştu:

"Şehir olarak süper lig sevincini doya doya yaşıyoruz, Karabük'te yaşayan herkesin bu sevinçte emeği var ve sonuna kadar hak etti. Kardemir Karabükspor'un elde ettiği başarıyı bugün bütün Türkiye konuşuyor. Türkiye'de Karabük'e gıpta ile bakan çok il var, değerini bilmek lazım. Ligin bitmesine 4 hafta kala sonuca ulaştık. Bunu başaran çok az takım var. Şimdi yapmamız gereken Süper Lig'de kalmak için çalışmalar yapmak önlemler almak, bizim buralara gelmemizin tesadüf olmadığını göstereceğiz. Bank Asya 1. Lig'in bütün puanlarını toplamak istiyoruz, buda 80 yapıyor, ama gölümüzden geçen 78.''

"ŞAMPİYONLUK HEDİYESİ UMRE"

Bazı şampiyonluklarını şampanya ile kutlarken biz umre ziyareti ile şampiyonluğumuzu kutlayacağız diyen Başkan Tankut, "Sezon başında futbolcularımız şampiyon olduklarından bizden hediye olarak umreye gitmek istediklerini söyledi. Biz futbolcu arkadaşlarımızın taleplerini yerine getireceğiz. Onlar bu takımı şampiyon yaptıysa bizlerde onlara ne söz verdiysek yerine getireceğiz. Umre içinde gelmek isteyen arkadaşlarımızı getireceğiz" diye ifade etti.

Kırmızı-mavili takımın tecrübeli teknik direktörü Yücel İldiz ise Bank Asya 1. Lig'deki bütün rekorları kırdıklarını belirterek, artık bu lige veda edip Süper Lig hazırlıklarına başlamak istediklerini söyledi. İldiz, açıklamasında, "Takıma herkes sahip çıktı, etrafında iyi bir birliktelik oluştu. Herkes şampiyonluğu hak etti. Bütün rekorlar kırılarak hak edildi. Türkiye'nin sempatisini kazandık. İnşallah Süper Lig'de de bu sempati devam eder ve başarılı oluruz. Bank Asya 1. Lig'de 4 maçımız kaldı, bu

maçları oynayıp Süper Lig'e geçmek istiyoruz. Takımımıza bir takım takviyeler olacaktır Süper Lig için" ifadelerini kullandı.

Takım kaptanı Bülent Bal da ligde çok iyi mücadele ettiklerini iyi futbol oynadıklarını, bu sayede bütün rekorları kırarak Süper Lig'i garantilemekten mutlu olduklarını ifade etti. Antrenman sonunda futbolcular Yasin'in doğum günü nedeni ile yumurtalı kutlama yaptılar. Kulüp binası önünde ise yönetim, teknik heyet ve futbolcular fotoğraf çektirdiler.

KARABÜKSPOR'DA KOCAELİSPOR MESAİSİ START ALDI
KARABÜKSPOR'DA KOCAELİSPOR MESAİSİ START ALDI
KARABÜKSPOR'DA KOCAELİSPOR MESAİSİ START ALDI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2010 Perşembe 20:04:02
Güncelleme :16 Nisan 2010 Cuma 14:15:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?