18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Karabükspor'da mağlubiyet üzüntüsü

Bank Asya 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'da hafta sonu Sakaryaspor deplasmanında alınan 3-1'lik mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor.


Ligde 16 hafta sonra ilk deplasman mağlubiyetini Sakaryaspor karşısında alan Kardemir Karabükspor'da Profesyonel Futbol Şube sorumlusu Metin Yılmaz, "Matematiksel olarak düşme hattından kurtulmak ve ilk altıda olan şansımızı değerlendirmek için çıktığımız Sakarya maçında ne yazık ki mağlup olduk" dedi.


Karşılaşmaya iyi başlamalarına rağmen kötü sonuçla bitirdiklerini ve üzgün olduklarını söyleyen Metin Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Gözden kaçmaması gereken bir husus var ve oda ilk yarı Adana maçından beri deplasmanda hiç mağlup olmamıştık. Sakaryaspor karşısında 16 hafta sonra ilk deplasman mağlubiyetimizi aldık. Önümüzdeki hafta sonu sahamızda karşılaşacağımız Adanaspor maçıyla hem rövanşı almak hem de üst sıralara yükselmek istiyoruz. Son üç haftada taraftarlarımıza ve sporseverlere iyi futbol seyrettirmek istiyoruz. Kalan maçlarımızı da alıp ligi üst sıralarda bitirmek istiyoruz. Bu sezon boyunca terlerini bu kulüp için akıtan bize keyifli maçlar seyrettiren bu puanları alan futbolcu arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Diğer yandan takımda Aydın cezalı olurken, sakatlığı süren oyuncularımızın ise durumları bu hafta netlik kazanacak."


Sakarya maçında taraftarın Burak Akdiş aleyhinde tezahürat yapmaları kendilerini son derece üzdüğünü de ifade eden Yılmaz, "Burak, bu kulübe katkısı olmuş ayrıca dünya iyisi bir arkadaşımız. Burak, daha önce de kulübümüzde oynamış ve daha sonra Türk futboluna değişik kulüplerde hizmet etmiştir. İlk maçta da Sakarya forması ile kulübümüze karşı mücadele etmiştir. İnsanlar değer yargılarını objektif yapabilmeli ve ortak acılarda ortak mutluluklarda birleşmelidir. Futbol severleri ortak acı ve mutluluklar konusunda hassasiyet göstermelerini, dertle dertleşen, mutluluklarla mutlu olan bir spor camiasının bir an önce ön safhalara çıkmasını temenni ediyorum" diye kaydetti.


Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Hüsnü Özkara da Sakaryaspor karşılaşmasına ilk 15 dakika iyi başladıklarını ancak kötü bir sonuçla ayrıldıklarını belirterek, "Maçın ilk yarısında ölü bir toptan yediğimiz golle ilk yarıyı 1-0 mağlup bitirdik. Karşılaşmanın ikinci yarısında gol pozisyonlarına girdik ama ofsayttan 2. golü yedik. Gol pozisyonlarına girmemize rağmen bir gol bulamadık. Tek golümüzü ise penaltıdan kaydettik ama sahadan 3-1 mağlup ayrıldık. İlk yarıda 15. haftada Adanaspor mağlubiyetinden sonra deplasman mağlubiyeti görmemiştik. Ligin ikinci yarısında ilk deplasman mağlubiyetini de Sakarya karşısında almış olduk. Biz önümüzde kalan 3 maça bakıyoruz. Bu 3 maçı da en iyi sonuçlarla bitirerek ligi üst sıralarda kapatmak istiyoruz" dedi.


Sakarya karşılaşması sonra bir gün izin verilen futbolcular yarın akşam Kardemir Karabükspor Metin Türker tesislerinde toplanarak Cumartesi günü karşılaşacakları Adanaspor maçının hazırlıklarına başlayacak.

İha
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2009 Pazartesi 16:15:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yunus ates IP: 78.182.139.xxx Tarih : 20.04.2009 18:42:21

kardemır  fabrıkası emınımkı buyuk paralar harcıyo bu spor kulbune ......ama takım tam bı fıyasko....