18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Karabükspor'da mesai başladı

KARABÜKSPOR'DA KASIMPAŞA MESAİSİ BAŞLADI

Süper Toto Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'da teknik direktörü Yücel İldiz, oyun olarak iyi gittiklerini ancak bunu skora yansıtamadıklarını söyledi.

Kardemir Karabükspor geçen hafta sahasında aldığı 4-1'lik Beşiktaş mağlubiyetinin şokunu üzerinden atarak Kasımpaşa maçının hazırlıklarına başladı. 2 günlük iznin ardından bugün Çamlık tesislerinde toplanan Kardemir Karabükspor'da ülkelerine giden Tomiç, Cernat ve Seriç ile izinli olan Emenike ve hafif sakatlığı bulunan Bülent Bal idmana katılmadı.

İdman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan teknik direktör Yücel İldiz, bugüne kadar meslek hayatında hiçbir zaman hakem hatalarına dayanarak maç yorumu yapmadığını belirterek, "Skor olarak 4-1 biten maç böyle olmaması gerekiyordu. Beşiktaş karşısında yakaladığımız fırsatları değerlendiremedik. Oyuncu arkadaşlarımız sahada çok iyi mücadele ettiler. Biraz daha sahada dirençli olmamız gerekiyor. Oyun olarak iyi gidiyoruz ama skorları oyuna yansıtmamız lazım. Biz çıkıp rakip olursa olsun kendi

oyunumuzu oynamaya devam edeceğiz.3 haftalık periyoda baktığımızda futbol ve Karabükspor olarak gerçekten istediğimiz oyunu oynuyoruz. Beşiktaş maçı öncesi de söylemiştim, saha çıkıp kendi oyunumuzu oynayacağız demiştik. Nitekim de öyle oldu. Bizi üzeren skor böyle olmamalıydı. Futbol hatalar oyunu herkes hatalar yapabiliyor. Rakibe verdiğimiz topları, hatalarımızı ne kadar azaltırız diye onun çalışmalarını bu arada en iyi şekilde gidermeye çalışıyoruz" dedi.

Takım daha sonra yağmur yağışı altına çalışmalarına düz koşu ve elle top mücadelesi yaptı.

KARABÜKSPOR'DA KASIMPAŞA MESAİSİ BAŞLADI
KARABÜKSPOR'DA KASIMPAŞA MESAİSİ BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2010 Çarşamba 19:16:01
Güncelleme :2 Eylül 2010 Perşembe 09:55:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?