18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Karabükspor'da mesai başlıyor

LİDER KARABÜKSPOR'DA ÇANAKKALE MESAİSİ BAŞLIYOR

Bank Asya 1. Lig'in lideri Kardemir Karabükspor'da Çanakkale Dardanelspor mesaisi bugün başlıyor.

Futbol Şube sorumlusu Metin Yılmaz, hafta başında oynayacakları Çanakkale maçının en zor deplasmanlarından biri olacağını, ancak Süper Lig yolunda bu engeli de geçme arzusunda olduklarını söyledi.

23. haftanın kapanış karşılaşmasını deplasmanda oynayacağı Çanakkale Dardanelspor ile kapatacak olan Kardemir Karabükspor 2 günlük iznin ardından bugün çalışmalarına start veriyor.

Çanakkale Dardanel'in ligin genç ve iyi bir mücadele eden ekibi olduğunu söyleyen Futbol Şube sorumlusu Metin Yılmaz, "Biz de hedefleri olan bir takımız ancak Pazartesi bizi çok zor bir karşılaşma bekliyor. Biz bu dönemeci dönebilecek birbirine saygı duyan birbirini seven bu sevgi ve saygıyı da sahaya yardımlaşma adına yansıtan bir ekibiz. Ben ekibimize güveniyorum ve inşallah gülen taraf biz olmayı arzu ediyoruz. Rakiplerimize saygı duyuyoruz ama kendimize de inanıyor güveniyoruz. Bu bağlamda Pazartesi

akşam oynayacağımız Çanakkale maçında parolamız galibiyet. En zorlu deplasmanlardan birine çıktığımız bilinci ile Süper Lig yolunda bu engeli de aşmak istiyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2010 Çarşamba 13:10:01
Güncelleme :17 Şubat 2010 Çarşamba 13:33:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?