18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Karabükspor'da neşeli idman

KARABÜKSPOR'DA NEŞELİ İDMAN

Süper Toto Süper Lig'de Bucaspor maçının ardından ilk idmana çıkan Karabükspor'da yüzler gülüyor. Bugün yapılan idmanda futbolcuların neşeli halleri dikkatlerden kaçmadı.

Geçtiğimiz hafta sahasında Bucaspor'u 3-0 mağlup ederek üç hafta sonra galibiyetle tanışan Kardemir Karabükspor bir günlük iznin ardından İstanbul Büyükşehir Belediyespor hazırlıklarına başladı. Çamlık Tesisleri'nde teknik direktör Yücel İldiz nezaretinde çalışmalara başlayan Kırmızı-mavili ekipte futbolcuların oldukça neşeli oldukları gözlenirken, takımın golcü oyuncusu Emenike'nin ise durgun olduğu gözlendi. İdman öncesi tecrübeli teknik adam, tercüman aracılığıyla sahada Emenike ile uzun süre görüştü.

Takımın idmana başlamasının ardından gazetecilerin sorularını cevaplayan Yücel İldiz, "Şimdi biz tabii ki, herkes farkındadır Karabükspor sezon başından beri geliştirmeye çalıştığımız bir oyun karakterimiz var. Çıktığımız tüm müsabakalarda bunu uygulamaya çalışıyoruz. O müsabakayı kazanma adına her şeyi yapıyoruz. Zaman zaman eksiklerimiz oluyor. Buca maçına baktığımızda konsantrasyon çok önemli bir müsabakaydı. Bizim açımızdan da önemliydi. Rakibimiz alt sıralarda mutlak puan istiyordu. Bizimde hem alt

sıralardan ilişkimizi koparmak hem yukarlara çok daha yakınlaşmak adına önemli bir müsabakaydı bizim adımıza. Bu maça çok iyi konsantre olmamız gerekiyordu. Oyuncularımız bunu gerçekten iyi başararak oyuna çok iyi başladık. Maçın 15. dakikasında skoru iki sıfıra getirdik. Rakibimizi oyuna ortak etmedik. Maçın başından sonuna kadar olumlu bir oyun oynayarak iyi bir netice aldık. Net bir skor aldık. Bizim memnun edici bir müsabaka oldu" dedi.

Takım oyunu oynadıklarını belirten İldiz, "Bu takım oyunu içerisinde bütün oyuncularımız ellerinden geleninin en iyisini yapmaya çalışıyor. İnşallah bu şekilde gideriz. Lige baktığımız zorlukların giderek arttığını görüyoruz. Bunun bilinci içerisinde sadece oyun ve teknik kadro olarak değil bir camia olarak çalışıyoruz" diye konuştu.

Ligin 12. haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının oldukça zor bir mücadele olacağını dile getiren tecrübeli teknik direktör İldiz şöyle konuştu:

"İstanbul Büyükşehir Belediyespor ligde pozitif futbol adına iyi işler yapıyor. Başındaki çok sevdiğimiz hocamızla birlikte ligde çok iyi giden bir takım. En iyi giden ekiplerden bir tanesi. Bizim de iyi bir gidişatımız var. Her iki taraf da iyi bir futbol oyuyor. Şunun sözünü verebilirim; İstanbul'da İstanbullu sporseverlere hafta sonu güzelliklerle dolu bir müsabaka izleteceğiz. İnşallah az hata yapan taraf biz oluruz ve biz kazanırız tabii ki"

Futbolcular idmanda topla mücadele ve istasyon çalışması yaptı.

KARABÜKSPOR'DA NEŞELİ İDMAN
KARABÜKSPOR'DA NEŞELİ İDMAN
İHA
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2010 Pazartesi 18:08:04
Güncelleme :8 Kasım 2010 Pazartesi 18:23:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
NECMETTİN GÖRGÜLÜARSLAN IP: 95.7.190.xxx Tarih : 8.11.2010 23:50:55

tebrik edrim ayaklarınıza yüreklerinize sağlık.karabükümüzü tanıtıyorsunuz.bundan daha güzel ne olabilirki.antalyadan sevgi ve saygılarımla.