18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Karabükspor'da Ordu mesaisi

KARABÜKSPOR'DA ORDU MESAİSİ DEVAM EDİYOR

Bank Asya 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Yücel İldiz, ''İçerdeki ve dışarıdaki maçlarımız şölen havası içinde geçiyor'' dedi.

Hafta sonu sahasında konuk edeceği Orduspor'un hazırlıklarını ara vermeden devam eden Karabükspor, Dr. Nejmettin Şeyhoğlu Stadı'nda çift kale idman yaptı. İdman sonrası tecrübeli çalıştırıcı Yücel İldiz, gazetecilere yaptığı açıklamada, hafta sonu sahalarında oynayacakları Orduspor maçına yönelik hazırlıkların sürdüğünü, Muhammet'in dışında eksik futbolcularının olmadığını söyledi. Rakiplerinin ligde ki durumlarından dolayı mutlaka puana ihtiyacı olduğu için zor geçeceğini anlatan İldiz, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Her hafta zorlu, bu haftada zor bir müsabaka yapacağız, içerdeki ve dışarıdaki maçlarımız şölen havası içinde geçiyor. Orduspor puan ya da puanlar almak için her şeyi yapacaktır, ancak bizimde kesinlikle kazanmaya ihtiyacımız var. Bunun bilincinde sahaya çıkacağız. Bu güne zorlukları aşarak geldik, bu haftada taraftarımızın desteği ile zorluğu aşacağız. Bir bütünlük içinde sahaya çıkarak Süper Lig yolunda bir adım daha ilerleyeceğiz. Takımımız rakipleri ile oluşturduğu puan farkı nedeni ile dikkatleri

üzerine çekti. Futbolcularımız takip ediliyor, gözlemleniyor, hepside çok başarılı, bulunduğumuz yerde hepsinin de hakkı var."

İHA
Yayın Tarihi : 11 Mart 2010 Perşembe 18:53:02
Güncelleme :11 Mart 2010 Perşembe 19:11:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?