18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Karabükspor'da rota belirlendi

Bank Asya 1. Ligi takımlarından Kardemir Karabükspor'da, teknik direktör Hüsnü Özkara, sezon başında çizdikleri rotanın devam ettiğini, öncelikli hedefin 40 puan olduğunu bildirdi.


Hüsnü Özkara, gazetecilere yaptığı açıklamada, son haftalarda ortaya çıkan ilginç sonuçlar neticesinde ligin alt ve üst sıralarında heyecan farklılaştığını söyledi.


Lig'den küme düşmeme barajı 40 puan olduğunu söyleyen Özkara, şöyle konuştu:
"Çizdiğimiz rota aynen devam ediyor. Bizim öncelikle ayağımızı yere sağlam basmamız için 40 puana ulaşmamız gerekiyor. Önümüzdeki 4 maç sonra bu durum iyice açıklığa kavuşur ve lig yeniden şekillenir. Takımımızda her geçen gün yükselen form grafiği bizi memnun ediyor. İçerde ve dışarıda her maçı kazanmak için galibiyet parolası ile çıkıyoruz. Cezalımız yok ancak Bülent, Abdullah ve Savaş'ın sakatlıkları sürüyor. Orduspor'un artılarını ve eksilerini biliyoruz. Sahasında müthiş seyirci desteğiyle tempolu, agresif ve etkili futbol oynuyor. Kadrosunda çok iyi futbolcular var. Bizim için ve Orduspor için 6 puanlık bir maç. Arzu ettiğimiz futbolu sahaya yansıtabilirsek puan ya da puanlarla Ordu'dan ayrılacağımızı umuyorum. Çok zorlu maç olacak. Karadeniz futbolunu o yörenin insanı olmam nedeniyle çok iyi biliyorum. Gerekli önlemlerimizi aldık."

iha
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2009 Perşembe 14:20:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?