18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Karabükspor'da yaprak dökümü

KARABÜKSPOR 2 FUTBOLCU İLE YOLLARINI AYIRDI

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir D.Ç Karabükspor'un genel Menajeri Seyit İçgül, Fatih Ceylan ve Engin Aktürk ile yollarını ayırdıklarını söyledi.

Antalya Belek'te günde çift idman ile devre arası kamp çalışmalarını sürdüren Karabükspor'da morallerin gayet üst seviyede olduğu gözlendi. Neşe içersinde idmanlarını gerçekleştiren Kırmızı-mavili takımın teknik direktörü Yücel İldiz, Tozo haricinde bütün oyuncuların kampa katıldığını ve çalışmaların iyi gittiğini belirtti.

Ligin ilk yarısını 6. sırada tamamladıklarını hatırlatan İldiz, "Bizim için ilk altında devreyi kapatmak gayet iyi. Ama hiçbir şey yeterli değil. İkinci yarı çok daha zor geçecek. Gerçekten çok çalışmamız gerekli. Lige yeni çıkmış bir takım olarak kimse rakip olarak bizi ciddiye almıyordu. Ancak şimdi bizi herkes tanıyor. Çok daha ciddi önlemler alacaklarını ve bizim de daha fazla çalışıp yine herkesi şaşırtmaya devam etmemiz gerekli" dedi.

Takımın genel menajeri Seyit İçgül ise, kamp çalışmaların güzel bir ortamda günde çift idman ile devam ettiğini belirterek, "Transfer çalışmalarımızda sürüyor. Takımda Fatih Ceylan ve Engin Aktürk'e kendilerine takım bulmalarını istedik. Bizlere verdikleri destekten dolayı her ikisine de teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Öte yandan Spor Toto Süper Lig'de ilk yarı attığı 12 gol ile gol krallığında ilk sırada bulunan Emmanuel Emnike'ye Lescon firması tarafından Türkiye genelinde yapılan araştırma sonucunda Türkiye'nin en çok sevilen ve en iyi yabancı oyuncusu ödülü verildi. Firma ayrıca futbolcuya üzerinde Emenike yazılı özel maç kramponu da hediye etti.

KARABÜKSPOR 2 FUTBOLCU İLE YOLLARINI AYIRDI
KARABÜKSPOR 2 FUTBOLCU İLE YOLLARINI AYIRDI
KARABÜKSPOR 2 FUTBOLCU İLE YOLLARINI AYIRDI
KARABÜKSPOR 2 FUTBOLCU İLE YOLLARINI AYIRDI
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2011 Cuma 19:03:03
Güncelleme :7 Ocak 2011 Cuma 19:31:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
necmettin görgülüarslan IP: 78.162.0.xxx Tarih : 8.01.2011 00:42:29

ANTALYAYA HOŞ GELDİN KARABÜKSPORUM.2. YARIDADA BAŞARILAR DİLERİM.TÜM KARABÜKLÜLERİ KARABÜKSPORUMUZU DESTEKLEMEYE ÇAĞIRIYORUM.SEVGİ VE SAYGILARIMLA.