18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Karabükspor'da zorlu hafta

Kardemir Karabükspor geçtiğimiz hafta deplasmanda Kayseri Erciyes karşısında aldığı 3 puanın morali ile Çanakkale Dardanelspor maçı hazırlıklarına başladı.

Sahasında Pazartesi günü oynayacağı Çanakkale Dardanelspor maçı hazırlıklarına Yaşar Kaptan Çebi Tesisleri'nde teknik direktör Yücel İldiz nezaretinde başlayan Kırmızı-mavililerde morallerin yüksek olduğu gözlendi.

İdman öncesi teknik direktör İldiz, oyuncularla yaklaşık 10 dakika Kayseri Erciyes maçının değerlendirmesini yaparak, futbolcularını kutladı. Takım daha sonra ısınma ve düz koşu ile çalışmalara başlarken, Giresunspor karşılaşmasında sakatlanan Emmanuel Emenike ise, takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı. Daha sonra toplu çalışmanın yapıldığı idmanda son olarak şut çalışmaları yapıldı.

Kardemir Karabükspor teknik direktörü Yücel İldiz, Kayseri Erciyesspor karşısında önemli bir deplasman galibiyeti aldıklarını ifade ederek, "Bizim için Kayseri Erciyes maçı bitti ve önümüzde Pazartesi günü kendi sahamızda oynayacağımız Çanakkale Dardanelspor maçına bakıyoruz. Dardanelspor bu hafta kendi sahalarında galip gelerek moral kazandı. Bizim iyi bir gidişatımız var ve bunu devam ettirmek istiyoruz. Seyircimiz önünde Çanakkale'yi geçmek istiyoruz. Bunun bilincinde çalışmalarımıza başladık. Bu grupta her maç zor. Çalışmalarımızı Pazartesi gününe kadar devam ettireceğiz. Taraftarımızın desteği ile çıkıp 3 puanı alıp yolumuza devam etmemiz lazım" dedi.

Önümüzdeki hafta lig de ve kupa da 3 maç yapacakları hatırlatılması üzerine İldiz, "Bizim işimiz buysa bunlara alışmak zorundayız. Ama şuan bizim için öncelikli düşüncemiz Pazartesi oynayacağımız Çanakkale Dardanelspor maçı. Her maçı kendi ayarında düşünüyoruz" diye kaydetti.  İldiz açıklamasında ayrıca, sakatlığı devam eden siyahi oyuncu Emmanuel Emenike'nin durumunun ise bugün çekilecek olan MR sonucunda belli olacağını sözlerine ekledi.

Kardemir Karabükspor Futbol Şube sorumlusu Metin Yılmaz ise, Kayseri Erciyes karşılaşmasının içeride kaybedilen 2 puanın telafisi olacağı inancı ile çıkıp oynadıklarını ve 3 puanı aldıklarını söyledi.

Yılmaz ise, açıklamasında, "Bayram öncesi deplasmanda aldığımız 3 puan ile çifte bayram yaşadık. Önümüzdeki hafta artık zorlu bir sürece giriyoruz. Pazartesi günü içerde Dardanelspor ile, Perşembe günü deplasmandan Samsun ile kupa maçı ve ardından Pazar günü ise deplasmanda Konya ile oynayacağız. Kupa maçında bir kere ilerlemek ve gruplara kalmak istiyoruz. Ligde ise hedefleri bir takım olduğumuzdan bu zorlu haftadan puanlar almak istiyoruz. Her maçı bir final havasında yaşamak istiyoruz. Bunu yaşamak isterken de futbolcularımız da bunun stresine girmeyecek kadar tecrübeli bir kadroya sahibiz. Bu hafta Çanakkale maçını 3 puanla kapatmak istiyoruz. Pazartesi akşam maçımız saat 20:00'de oynanacak ve yayıncı kuruluş tarafından canlı verecek. Karabük'ün tanıtıma büyük katkı veren takımımız bu haftaki seyirci desteği ile Türkiye'ye kentini bir kez daha tanıtacaktır" diye konuştu. 

 

iha
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2009 Çarşamba 11:39:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?