18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Karabükspor'dan neşeli idman

BANK ASYA 1. LİG

Bank Asya 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'da Konyaspor mağlubiyeti sonrası Kartal karşılaşmasında alınan 3 puanın sevinci yaşanıyor. Kardemir Karabükspor'da Orduspor maçı hazırlıkları neşeli şekilde devam ediyor.

Yaşar Kaptan Çebi Spor Tesisleri'nde teknik direktör Yücel İldiz ve yardımcı hocaların nezaretinde Orduspor hazırlıklarına hız kesmeden başlayan kırmızı-mavili ekipte morallerin yüksek ve neşeli oldukları gözlendi.

Antrenman öncesi idman sahası ortasında yaklaşık 20 dakika futbolcularla görüşen teknik direktör İldiz, oyuncularına uyarıda bulunarak, istikrarlı gidişin devam ettirilmesini istedi.

Oyuncular daha sonra düz koşu ve 2'şerli koşu yaparken, arka adalesinde sertleşme oluşan Ömer Ateş bir süre buz uygulaması yaparak takımdan ayrı çalıştı. Kırmızı-mavili takım daha sonra yarım sahada elle top çalışması yaptı.

Takımda istekileri oyunun kendilerine yakışır bir şekilde oynamaya başladıklarını söyleyen teknik direktör Yücel İldiz, "Sizlerde biliyorsunuz gerçekten Bank Asya zorlu bir gurup her haftanın ayrı bir önemi var. Gerçekten Kartal formda bir ekip olarak bize geldi. Onlarda mutlak 3 puan istiyorlardı, ancak bizde kararlıydık. Bir hafta önce iyi oynamamıza rağmen Konya'ya yenilmiştik. Kartal karşısında kendi seyirci ve avantajımızı kullanarak sahadan 3 puanla ayrılan taraf olduk. Kendimize yakışan bir oyun sergiledik. Artık önümüzde yeni bir hafta var. Deplasmanda zorlu bir Ordu maçımız var. Bizim için her maç zorlu. Her iki takım için centilmence geçecek bir maç olacaktır" dedi.

"Sezon başından beri giderek daha iyi olacağımızı söylüyorduk" diyen İldiz, takımın yavaş yavaş istediği oyun düzeneğine girmeye başladığını belirterek, "Başkan, yönetim, basın, şehir ve taraftarın bir bütünlüğü de bize büyük katkı veriyor. Bu bütünlüğün devam etmesi sonucu Kardemir Karabükspor bu yıl istediği hedefi tutturacaktır. Bank Asya ligi o kadar zor bir lig olmaya başladı ki, inişli çıkışlı her hafta değişen bir tablo var. Biz bu zorlukları bildiğimizden her maçımıza zor olarak bakıp çalışmalarımızı o yönde yapıyoruz" açıklamasında bulundu.

BANK ASYA 1. LİG
BANK ASYA 1. LİG
İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2009 Salı 18:39:03
Güncelleme :13 Ekim 2009 Salı 20:04:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?