18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Karabükspor'dan taraftara davet

Fortis Türkiye Kupası'nda Trabzon karşılaşması sonrası bugün kente dönen Kardemir Karabükspor zaman kaybetmeden Orduspor hazırlıklarına başladı.


Trabzonspor karşısında çok iyi bir oyun oynadıklarını ve yedikleri ilk gole rağmen yılmadan bir mücadele verdiklerini söyleyen Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, Orduspor maçına stada aklı selim taraftar beklediğini söyledi. Hafta sonu Orduspor karşısına taraftar desteği ile çıkmak istediklerini ifade eden Tankut, "Ordu maçına Karabük halkını, aklı selim Karabükspor taraftarını maça bekliyoruz. Genç çocuklarımız çok ciddi hatalar ve yanlışlar yapıyorlar. Kurumlara büyük işler düşüyor.

Karabükspor şehrin takımı ve şehirdeki tüm kurum ve kuruluşların bu takıma sahip çıkması lazım. Sadece iyi günde takıma destek verilmemeli. Kötü günde de bu takıma sahip çıkılmalı. Yöneticilerin ve Kulüp Başkanı olarak benimde, herksin de bir dayanma gücü ve haddi var. O haddi ve gücü açmayacak derecede herkesin destek ve katkı vermesi gerekiyor.

Buna hakkımız var. Bank Asya Ligi'nde ilk senemiz. Grupta yukardan aşağıya baktığımızda bir maç alsak altıncı yedinci sıralara çıkıyoruz. Bu telaş ve sıkıntı neden
anlamıyoruz. Manisaspor'dan aldığımız mağlubiyet sonrası çatlak sesler çıkmaya başladı. Manisa çok kuvvetli bir takım ve bu takım 21 milyon YTL'lik bir takım. Böyle fevri hareket etmek doğru değil. Futbolcu bizim futbolcumuz, takım şehrin takımı" dedi.
Öte yandan takım, bugün ısınma ve kondisyon çalışması yaptı.

İha
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2008 Perşembe 20:03:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
şevki bostancı IP: 78.171.238.xxx Tarih : 25.09.2008 21:29:07

karabüksporaüstün başarılar inanıyorumki bu hafta galibiyetler başlarız