23
Mayıs
2024
Perşembe
KARABÜK

Karabükspor'de hazırlıklar sürüyor

KARABÜKSPOR'DA ESKİŞEHİRSPOR MAÇININ HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

Spor Toto Süper Lig'de 9. haftanın açılış maçında sahasında Eskişehirspor'u konuk edecek olan Kardemir D.Ç. Karabükspor hazırlıklarına aralıksız devam ediyor.

Bugün sabah salon ve saha çalışması ile idmanlarını sürdüren Kırmızı-mavili takımda izinli olan kaleci Bülent Ataman ve Ferdi Elmas ile Bursaspor maçında sakatlanan Floren Cernat ve Birol Hikmet yer almadı.

Çamlık tesislerinde teknik direktör Yücel İldiz nezaretinde çalışmalara başlayan takım, ısınma hareketlerinin ardından top kontrolü üzerine çalıştı. Daha sonra iki grup halinde çalışmalarına devam eden takım, salonda fizik ve ağırlık çalışma yaparken, sahada ise minyatür kalede top mücadelesi yaptı.

İdman sonrası gazetecilere açıklama yapan tecrübeli defans oyuncusu Muhammet Özdin, "Gerçekten bu hafta çok zor bir maç oynadık, ama deplasmanda bir puan aldık. 5 haftadır yenilmiyoruz ve bunu devam ettirdik. Eskişehir maçı çok zor olacak. Sezon öncesi flaş transferler yaptılar ama şuan istedikleri yerlerde değiller. Bu hafta yeni hocaları ile galip geldiler. Buraya da moralli gelecekler. Biz de kendi sahamızda kazanıp, yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.

Karabüksporlu futbolcu Hakan Özmert ise kendileri için Bursa deplasmanından bir puan almanın çok önemli olduğunu belirterek, "İlk yarı çok kötü oynamamıza rağmen maçı berabere bitirmeyi bildik. Bu haftada Eskişehirspor ile oynayacağız ve çok zor bir maç olacak. Kendi sahamızda seyircimizin de desteği ile kazanmak istiyoruz. Cernat'ın kalitesi ortada. Hücum anlamında çok etkili bir oyuncuydu. İnşallah onun yokluğunu hissettirmeyeceğiz" diye söyledi.

 

CERNAT'TAN SEVİNDİRİCİ HABER

Bu arada kulüp doktoru Kürşat Yılmaz, Bursaspor maçında fibula kemiği kırılan Floren Cernat'ın cerrahi bir operasyon geçirmeyeceğini devre bitmeden lige döneceği müjdesini verdi.

Doktor Ylmaz, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Bursaspor maçında Floren Cernat herkesin izlediği gibi ayağında burkulma ile bir sakatlık yaşadı. Hemen orada MR çektirdik ve fibula kemiğinin hemen alt ucunda bir çatlak tespit edildi. Bunun haricinde ayak bileğinde çok küçük kırıklar ve bağlarında küçük zedelenme var. Herhangi bir bağda kopma yok. Parçalı kırık olmadığından ameliyat düşünülmüyor ve Cernat'ın daha erken sahalara dönmesi bizim için sevindirici bir durum. Cernat'ın ayağı 4 hafta alçıda kalacak ve ondan sonra fizik ve güçlendirme

çalışmaları yapılacak. İnşallah ilk ayrı bitmeden en geç Trabzon maçında oynar diye düşünüyorum. Diğer yandan Birol Hikmet'in ise ciddi bir problemi yok. En hafif şekilde liflerde zedelenme var. Fizik çalışmaları devam ediyor ve Eskişehir maçına yetişir" dedi.

KARABÜKSPOR'DA ESKİŞEHİRSPOR MAÇININ HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR
KARABÜKSPOR'DA ESKİŞEHİRSPOR MAÇININ HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR
KARABÜKSPOR'DA ESKİŞEHİRSPOR MAÇININ HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR
KARABÜKSPOR'DA ESKİŞEHİRSPOR MAÇININ HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2010 Pazartesi 14:18:03
Güncelleme :18 Ekim 2010 Pazartesi 18:29:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?