23
Mayıs
2024
Perşembe
KARABÜK

Karabükspor'un yeni hedefi

KARABÜKSPOR'DA YENİ SEZON HEDEFİ

Kardemir D.Ç Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu Metin Yılmaz, yeni sezon hedeflerinin ligde ses getiren bir takım ve geçen sezonki sıralamanın üstünde yer almak olduğunu söyledi.

Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Metin Yılmaz, transfer çalışmalarından takımın iskeletini bozmadan takıma katkı verebilecek daha öndeki oyuncuları bulmanı hesabını yaptıklarını belirterek, "Biz yıllardır bütçe dengesini esas tutan bir kulüp anlayışı içersinde transferlerimiz gerçekleşecek. Takım oyununa ayak uyduracak arkadaşlarımızla önümüzdeki sezonda devam edeceğiz. İnsanın doğasında bir öncekinden daha iyisi yapabilme arzusu vardır.

Kardemir D.Ç Karabükspor'da 2010-2011 sezonunu 9. sırada bitirerek, oynadığı futbolla, mütevazi bütçesiyle hayalci olmadan yoluna devam edecek. Bu sezon ise ligde ses getiren ve geçen sezonki hedefinden biraz daha yukarılarda olmayı hedefleyen bir takım olmayı düşünüyoruz. Bu umut ve düşüncelerimiz için çalışmalarımız devam ediyor. Bu sezondaki eksikliklerimizi belirleyerek hem yurt içi her de yurt dışında ciddi bir futbolcu taraması yaptık. Elimizde hocalarımızın verdiği raporlar var. Bu rapor doğrultusunda kulübümüze katkı sağlayacak bütçe anlamında sıkıntıya düşürmeyecek oyuncuları transfer döneminde kadromuza katmayı hedefliyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2011 Çarşamba 12:28:04
Güncelleme :1 Haziran 2011 Çarşamba 23:01:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?