18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Karabük'te gündem transfer

Bank Asya 1. Lig'de mücadele edecek Kardemir Karabükspor'da Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Gölbek, iç ve dış transfer çalışmalarına devam edildiğini söyledi.

Karabükspor Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Gölbek, Nevzat Şahin ve Genel Menajer Seyit İçgül ve kendisinin de içinde bulunduğu transfer komitesinin çalışmalarının devam ettiğini ancak futbolcuların aşırı ücretler istediklerini kaydetti.

Gölbek, "Biz iç transferde anlaşmak istediğimiz futbolcuların büyük bölümüyle anlaşma imzaladık. Yeni futbol sezonu öncesi iç transferde Tayfun, Aydın, Taylan, Mehmet ,Mert ve Hakan Delil ile anlaşmamızı bitirdik. Bunun yanı sıra Şenol ve Murat Baytaroğlu ile anlaşma zemini bulduk. Diğer arkadaşlarla görüşmelerimiz devam ediyor. Dış transferde de Tokatspor'dan Eray Er, Kayseri Erciyes'ten Kazım Şeker ve Ofspor'dan Murat Bölükbaşı ile 1'er yılları opsiyonlu olmak üzere 2'şer yıllık anlaşma yaptık. Bu 3 futbolcumuz daha ziyade hocamızın tavsiyesi ile alındı. Öte yandan alt yapıdan gelen Yaşar Çetin kulübümüzden ayrıldı. Kaleci Kazım'a Süper Lig'den talip var. Bonservis konusunda anlaşırsak kalecimizi de süper ligden bir takıma göndereceğiz. Bu noktada kaleci sorunumuz çıkacak ve onun için kaleci arayışımız başladı" dedi.

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan genel kurul sonrası yeni yönetimin önümüzdeki hafta başında toplanarak görev bölümü yapacağını da kaydeden Gölbek, Bank Asya Ligine alışma dönemini geçirdikten sonra bir üst gurubu kovalamayı hedeflediklerini kaydetti.

.
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2008 Perşembe 22:41:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?