22
Mayıs
2024
Çarşamba
KARABÜK

Karabük'te keyifler yerinde

TFF 2. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Kardemir Demir Çelik Karabükspor'da Erzincanspor karşısında alınan 4-0'lık galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Grupta bugüne kadar oynadıkları 13 maçta tek mağlubiyetini Erzincanspor'dan aldıklarını söyleyen Teknik Direktör Mustafa Çapanoğlu, "Grubumuzda tek mağlubiyetimiz Erzincanspor karşısında olmuştu. Bugün konuk ettiğimiz Erzincanspor karşısına rövanşı almak için çıktık. Bu maçın zor geçeceğinin bilincindeydik. Futbolcularımız ilk yarıda tutuk bir oyun sergilemelerine rağmen kazandığımız penaltıyı değerlendiremeyince ilk yarıda bocaladık. İlk yarının son 10 dakikasında biraz etkili olabildik.

İkinci yarıda çok etkili bir futbol sergiledik. Maçın 59. dakikasında Taner'in attığı ilk golden sonra normal futbolumuzu oynadık. Baskılı oyunumuz ve azimli mücadelemiz sonucunda gollerimizi peş peşe bulduk. 63 ve 73'te Adem'in attığı gollerle skoru 3-0 yaptık. İlk yarıda 42. dakikada kullandığı penaltıyı gole çeviremeyen Önder, maçın 76. dakikasında bunu telefi ederek takımın 4. golünü buldu. Sonuçta 4-0'lık bir galibiyetle sahadan ayrıldık. Erzincanspor'u yenerek rövanşımızı da almış olduk. Grupta tek mağlubiyetimizi Erzincan'da deplasmanda almıştık. Kendi sahamızda onları yenerek rövanşı da almış olduk. Perşembe günü yine kendi sahamızda oynayacağımız Değirmenderespor maçı da bizim için zorlu bir mücadele olacak. Çok zorlu ve önemli bir maç. Bu maçın hazırlıklarına başlayacağız" dedi.

Son 2 haftada 10 gol attıklarını belirten Çapanoğlu, "Üzerimize gelen ve bize karşı açık oynayan her takıma farklı bir skorla yenme şansımız var diye düşünüyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Kardemir Demir Çelik Karabükspor, bu galibiyetle puanını 28'e yükselterek liderliğini sürdürdü. Kardemir Demir Çelik Karabükspor'un en yakın takipçisi ile arasında 6 puan fark bulunuyor.

iha
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2007 Pazartesi 09:58:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?