18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Karabük'ten Japonya'da tanıtım atağı

Karabük İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Şahin, Karabük'ün tanıtımı için ulusal ve uluslararası fuarlara katılmak için hazırlandıklarını söyledi.

Şahin, Karabük'ün tanıtımı için hazırlanan 3 yıllık strateji programı çerçevesinde, ulusal ve uluslararası düzeyde yapılan fuarlara katılım için gerekli çalışmalar kapsamında kurulan komisyonun il ve ilçe belediyelerinden oluştuğunu belirterek, "Belediyeler ile kurum ve kuruluşlar arasında ortak bir hesap oluşturduk. Hizmet birliği bünyesinde ve bütün harcamaların bütün çalışmaları gerek fuarların standların hazırlanması gerek tanıtım materyalleri gibi yapılacak bütün masrafları oradan yapacağız. Öncelikle 2007 yılı içersinde İzmir Turizm fuarına katılacağız. Profesyonel anlamda herkesin gıptayla bakacağı bir stand yapacağız. Profesyonel bir firmayla da görüşmelerimiz devam ediyor. Karabük'ü en iyi şekilde tanıtacağız" dedi.

Şahin yurt dışı fuarlarada katılım gerçekleştireceklerini söyleyerek, "Yurt dışı olarak en son Japonya'nın başkenti Tokyo'da düzenlenecek olan fuara katılmayı planlıyoruz. Onun dışında İzmir Enternasyonal Sanayi fuarına onur konuğu olarak katılacağız. Yaklaşık bin 700 metrekare civarında bir alan bize tahsis edilmiş olacak. Bu alanı en güzel şekilde kullanarak ilimizi en güzel şekilde sanayisiyle ve turizmiyle tanıtacağız" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2007 Cumartesi 13:09:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?