18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Karabük'ün gururu oldu

NURULLAH SOYHAN MÜKEMMELLİKTE YETKİNLİK ÖDÜLÜNÜ ALDI

Karabük Devlet Hastanesi Mükemmellikte Yetkinlik ödülünü İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapılan bir törenle aldı.

Bilindiği üzere Karabük Devlet Hastanesi "Hastanede mükemmellik modeli öz değerlendirme" sonucunda yapmış olduğu hasta ve çalışan odaklı iyileştirme projeleri KALDER tarafından yapılan ziyaret sonrası Mükemmellikte Kararlılık ödülüne layık görülmüştü.

Üç aşamadan oluşan EFQM mükemmellik ödülünün birinci basamağı olan Mükemmellikte Kararlılık ödülünü Mayıs ayında alan Karabük Devlet Hastanesi 12-16 Ekim 2009 tarihleri arasında 6 kişilik bir değerlendirme ekibi tarafından yapılan inceleme ve araştırma sonucunda Mükemmellikte Yetkinlik ödülü almaya hak kazanmıştı. Bu incelemelerden sonra Mükemmellikte Yetkinlik ödülünü almayı hak kazanan Karabük Devlet Hastanesi bu ödülünü 18 Kasım 2009 tarihinde Cumhurbaşkanlığının himayesinde Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapılan ödül töreninde, Karabük Devlet Hastanesi Başhekimi Nurullah Soyhan aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2009 Cuma 16:45:03
Güncelleme :20 Kasım 2009 Cuma 21:05:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?