18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Kardemir Malatya'ya hazır

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Hüsnü Özkara, sahalarında Malatyaspor ile çok önemli bir maç oynayacaklarını söyleyerek, bu maçı kazanarak puan farkını artırmak istediklerini belirtti.


Yaşar Kaptan Çebi Sahası'nda teknik direktör Hüsnü Özkara yönetiminde hazırlıklarını sürdüren Kardemir Karabükspor'da morallerin yerinde olduğu gözlendi. Antrenmana Çaykur Rizespor maçında bağlarında yırtık oluşan Aydın dışında tüm futbolcular katıldı. Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan teknik direktör Hüsnü Özkara, geçen hafta Rize'de 3 puanı basit bir hatadan dolayı bıraktıklarını belirterek, "Çaykur Rizespor maçı bizim için önemli bir maçtı ve eksik oyuncularla gitmiştik. 3puan parolasıyla çıktığımız maçta çok güzel bir oyun oynadık. Rize'nin üzerimize doldur boşaltla geleceklerini bildiğimiz için ona göre hazırlanmıştık. İyi oynadık ve iyi mücadele ettik, ama beraberlikle döndük. Biz iyi oyumuzu içeride de devam ettirmek istiyoruz. Şimdi 2 hafta üst üste kendi sahamızda Malatyaspor ve Diyarbakırspor maçları var. Bizim için en önemlisi olan Malatyaspor maçı. Biz öncelikle bu maça konsantre olduk ve bu maçı kazanmayı hedefliyoruz. Malatyaspor'un ligdeki pozisyonu ve ekonomik
sıkıntıda olması kimseyi aldatmasın. Rakip takım, bu ligin en iyi kadrolarından birine sahip. Çok ciddiye alınması gereken bir ekip ve biz de ciddiye alarak hazırlığımızı ona göre yapıyoruz. Maçı kazanıp aramızdaki puan farkını artırmak istiyoruz" dedi.


Takımda cezalı oyuncuların bulunmadığını kaydeden Özkara, "Çaykur Rizespor maçı öncesi ter idmanında Aydın, hafif bir sakatlığı oldu ve Rizespor maçında 90 dakika boyunca mücadele etti. Ancak daha sonra dizlerde yırtılma olduğunu öğrendik ve şu an tedavisi Ankara'da başladı. Uzun süredir tedavisi Almanya'da süren Mehmet Ali Şirin tedavisi biterek, idamlara çıkmaya başladı. Kaleci Bülent ve Savaş'ın da sakatlıkları bitti ve idmanlara çıkmaya başladı" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 4 Mart 2009 Çarşamba 16:17:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
dursun ali doğançay IP: 85.104.142.xxx Tarih : 4.03.2009 20:29:40

Bu maçı Karabük rahatlıkla kazanacağına inanıyorum.2. yarıya müthiş giriş yaptık.Bu maçı kayıpsız atlatacağız inşallah.