18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Kardemir Karabükspor'da Bolu hazırlığı

Bank Asya 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Boluspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.


Geçen hafta kendi sahasında oynadığı Orduspor maçından 2-2 beraberlikle ayrılan Kırmızı-mavili takım, teknik direktör Turgut Uçar'ın istifasının ardından hazırlıklarını yardımcı antrenör Metin İlhan yönetiminde Yaşar Kaptan Çebi sahasında sürdürüyor.
Yardımcı antrenör Metin İlhan, takımın moral olarak iyi olduğunu ve Boluspor maçından mutlak 3 puan almayı hedeflediklerini belirterek, "Takımda halen 6 oyuncu sakat. Sakatlıkları devam eden Şenol ve Mehmet Yenişehir iyileşti. Ancak son Orduspor maçında Mehmet Ali Şirin'in çapraz lifleri koptu ve 4-5 ay liglerden uzak. Yine aynı maçta Murat Özkan ile Tayfun'un lifleri zedelendi. Sakatlıkları devam eden Murat Selvi, Savaş ve Kazım Şeker'in tedavileri ise sürüyor. Bu oyuncularımızı Çaykur Rize maçına yetiştirmeye çalışıyoruz. Ligin başından bu yana oyuncu sakatlıkları nedeniyle şanssız bir 5 hafta geçirdik. Şu an 4 puandayız ve birinci ile aramızda 7 puan fark var. Boluspor maçında alacağımız 3 puan ile şanssızlığımızı kırmak istiyoruz" dedi.


Diğer yandan Kardemir Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu Metin Yılmaz, Genel Sekreter Ziya Alak ve Basın sözcüsü Ahmet Soykök, futbolcuları yalnız bırakmayarak antrenmanda destek verdi. Takım ile bayramlaşan yöneticiler antrenman sonrası baklava ikram ederek, "Bolu'da talı tatlı konuşalım" esprisi yaptı.
Çalışmalarını Cuma gününe kadar sürdürecek olan Kardemir Karabükspor, Cuma günü sabah son idmanını yaptıktan sonra Bolu'ya hareket edecek.

iha
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2008 Çarşamba 18:18:40
Güncelleme :1 Ekim 2008 Çarşamba 18:21:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?