18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Kardemir Karabükspor'un azmi

TFF 2. Lig Yükselme Grubu takımlarından lider Kardemir Karabükspor'da Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Gölbek, futbolcuların Bank Asya 1. Lig'e çıkmak için hırslı olduğunu ve bunu da başaracaklarını söyledi. 

Gölbek, yaptığı açıklamada, "Kardemir Karabükspor, puan cetveline bakıldığında başkalarının puanlarını takip eden bir takım değil. Diğer takımların bizim aldığımız sonuçları takip ettiği ortada. Önümüzde 6 maçımız var ve bunun 4'ü iç saha, 2'si dış sahada. Bu 6 maçta bizi mutlak 1. Lig'e çıkaracak puanları alacağız. Geçtiğimiz hafta iyi bir futbol oynamamıza rağmen bireysel hatalardan dolayı Adanaspor'a 3-2 yenildik. 

Şu kesindir ki biz Adanaspor'dan daha iyiyiz. Ancak yolumuzdan sapmış değiliz. Bu hafta ve önümüzdeki hafta kendi sahamızda oynayacağımız Tarsus ve Mersin maçından 6 puan almak için çalışmalarımız hazırlıksız devam ediyor" dedi. 

Gölbek, hafta sonu kendi sahalarında oynayacakları Tarsus İdmanyurdu maçına TFF Başkanı Hasan Doğan'ın da geleceğini söyleyerek, "Bizim tek isteğimiz taraftarımızın bize var gücüyle yürekten destek çıkıp maçlara gelmeleri. Ancak küfür ve sahaya yabancı madde atmalarını istemiyoruz. Özellikle bu hafta sonu Tarsus İdmanyurdu maçına TFF Başkanı Hasan Doğan gelecek. Olası bir durum çıkmadığı sürece Başkan Doğan, Karabük'e gelerek maçı izleyecek" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2008 Salı 15:19:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?